Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434731  от Like A Boss
 ср фев 12, 2020 3:53 am
1) На колко години сте? 19
2) Steam? -
3) Защо искате да станете админ? Стар играч съм , наясно съм какви са правилата и реда в сървъра . Бих искал да допренеса и да помогна за развитието на сървъра с каквото мога от моя страна.
4) От къде сте? Гр.Варна
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. По 4/5 часа на ден поне.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)?Бил съм в Danger-cs , Reason-cs и други.
7) Скайп за връзка. ca.manqk109
8) Линк към Steam акаунта Ви. -
 #434735  от ShadoWMiaR
 ср фев 12, 2020 12:03 pm
От скоро пак почна да влизаш, има няма 10 дена и кандидатура, за къде си се разбързал покажи, че може да ти се даде шанс като играеш повече от 10 дена, помагай на колеги и играчи. Видях имаш над 6 отхвърлени стари кандидатури на една или две страници от мненията ти другите не съм ги гледал. Пак казвам за мен подобен тип хора който играят 10 дена след доста дълга неактивност им трябва време за да се докажат. Против.
Big Easy, Валентин Шопов харесват това
 #434736  от redemption
 ср фев 12, 2020 12:40 pm
От скоро те виждам да "вирееш" в сървъра и вече кандидатура пускаш. Говориш по микрофона прекалено много и си пускаш музики, което няма нищо лошо, но в умерени количества - това е една от причините поради която беше кикнат вчера, след което ти влезна и почна да се заяждаш с админа. Не виждам никакво желание от теб да си админ на тоя етап. Против.
Big Easy, speeddemon, Валентин Шопов харесват това