Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434692  от delirious
 нед фев 09, 2020 7:04 pm
1) Възрастова граница -> 16
2) Ник в играта?delirious
3) Защо искате да станете админ?Искам да стана админ във вашата верига, за да помагам на админи и играчи с каквото мога, да намалим драстично играчите, които си позволяват да играят с помощни средства, играчи, които си позволяват да се заяждат. обиждат, псуват също да бъдат наказани!
4) От къде сте?Ямбол!
5) Колко често и от кога влизате в сървъра.Аз играя от доста години във вашата верига, най вече в Deathrun-a. Играл съм само с 2 ника- Ivelin и delirious.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)?Да, бил съм админ в Danger-cs_eu.
7) Скайп за връзка.Скайп нямам, но по стийм може да ми пишете.
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв)delirious6996
https://steamcommunity.com/profiles/76561198397864200/