Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #434321  от Drea<M>40BG
 съб дек 21, 2019 11:01 pm
1) Възрастова граница - Покривам изискванията, 14, на 14 април ставам на 15.
2) Ник в играта? D!xiklo.
3) Защо искате да станете админ?
В тази верига винаги съм бил неодоценяван и съм бил разбиран погрешно, опитвали са се да се заяждат с мен, но честно казано - влиза ми през едното и ми излиза през другото ухо. Но, в тази верига имах много хубави моменти, няма как да не потвърдя - Rally сървърът ми беше любим още от преди и винаги съм искал да бъда нещо повече от играч и да спомогна за развитието на едно добро място за разпускане и отборна игра.
Относно JailBreak сървъра, искам да поддържам добрата атмосфера вътре за възможно най-добра игра, искам да спомогна за пазенето на сървъра от нарушители. Всеки път, когато влезна има всякакви, които не спират да псуват, да пишат в капс, да Freekill-ват и т.н. Ще помоля хора, като Syndicalist, Impossible и други, които ще говорят за неща от 2014 година или някакви глупости относно годините ми, грешни неща за мен и какво ли още не - задръжте си ги за себе си, но имам достатъчно акъл, че да съм постигнал толкова неща не само в живота за тези години, а и като добре доказана личност във виртуалното пространство, където има такива хора като вас - не сте ли минали през тези години, ако имате деца така ли ще се държите като вас - ако не, защо тези, които са по-големи от вас не се държат така? Спирам до тук с тази тема, но ще помоля мнението им за мен да спре да се говори като заяждане, защото винаги го изразяват - макари с обиди, тези хора за мен не знаят какво означава думата "хуманност".
Изобщо не съм заядлива личност, или "trollеr". Ще помоля админите да изградят мнението си за мен чрез сегашното ми държание, а не да търсят изцепки преди 5 години. Задали ли сте си въпроса защо на други места съм уважаван и съм пожънал успехи? Това е може би последният ми жест към тази верига и макари вече да не се играе така както преди самата игра, аз искам да постигна нещо във веригата, в която съм играл още от както се помня, че играя CS. До админите, моля не си влияйте мнението от другите, а ми следете държанието във сървъра, вижте, че съм адекватен и имайте едно наум, че тези, които ви говорят лошо и те имат изцепки. До администраторите, смятам да ви докажа, че не съм заядлива личност и не заслужавам да бъда третиран като нарушител.

4) От къде сте? Казанлък
5) Колко често и от кога влизате в сървъра - Мога да отделя до 3 часа в сървъра дневно, в зависимост от това колко хора има вътре. Започнах да играя във веригата от 2013, ако се сещам правилно, макари играта ми да е била непрофесионална.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)?
Да, имам опит още от преди години.
- Имам си свой собствен Bhop сървър от 2 години и 7-8 месеца насам.
- Бях Глобален Админ 2 пъти в SlackServ, издигнах се от Помощник Админ и смятам, че съм си свършил работата добре и съм повдигнал духа в сървърите чрез събирания. Също така направих нови сървъри за веригата, които бяха доста сполучливи.
- Бях Модератор и Сървър Отговорник в CS-UK.INFO.
- Бях Сървър Отговорник и Модератор до колкото си спомням в RealServ.eu.
- Бях Сървър Админ в CS-Master преди.
- Бях Сървър Отговорник в cs-nation (докато не затвориха веригата), но сървъра ми още се води там и собственика е добър.
- Бях
- Имах свои собствени JailBreak, Knife и други, MTA (все още имам), Minecraft...
- И още други проекти, за някои от тях не се сещам.
7) Скайп за връзка. unsi1231, но предпочитам дискорд Unstoppablee36#0334.
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) - Ето ви линк: https://steamcommunity.com/id/191697292/
Весели празници и поздрави. Този път смятам, че може и да бъда разбран правилно.
 #434322  от ShadoWMiaR
 нед дек 22, 2019 12:34 am
Drea<M>40BG написа:Ще помоля админите да изградят мнението си за мен чрез сегашното ми държание, а не да търсят изцепки преди 5 години. Задали ли сте си въпроса защо на други места съм уважаван и съм пожънал успехи?
А как админите да изградят, мнение за теб като нямаш активност?
Виждал съм те само 2/3 пъти и всеки път това като стане в чата виждам нещо от сорта "за твойте сървъри"
Няма как да дам нещо различно от против, не виждам желание да помагаш, това е моето мнение :)
A. -Cocaine харесват това
 #434338  от Go6kata
 нед дек 22, 2019 7:43 pm
Като те гледам как реагираш всеки път на коментар, най-вече от админите ходиш у флууд темата с мисълта, че кат им напишеш 5-6 изречения те директно ще те харесат. Ем не брат, аз това го приемам като един вид правилото, където нямаш право да коментираш в кандидатурата си това какво и защо такова мнение е дал админът за теб в кандидатурата ти, все едно буквално си го нарушаваш. Седиш мълчиш и това е, няма как при всеки админ, където ти дава против да ходиш и да ревеш у флууд темата (макар че като гледам от теб е бая възможно). Kато цяло ако си играеш два-три месеца, така че да позволиш на сегашните админи (а не тези през 2013 и 2014 или когато си играл преди) да си изградят мнение върху теб може и да се получат нещата, ама ако продължаваш с този номер всеки път, по-добре да се пробваш в друга верига. Против.
sK|Achkata ;] харесват това
 #434357  от Elektrika
 чет дек 26, 2019 1:13 pm
По неадекватен човек от теб не бях виждал доста от давна твърдо против от мене
A. -Cocaine харесват това
 #434364  от P$yCh0
 пет дек 27, 2019 12:11 am
[ОТХВЪРЛЕН]