Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434308  от A. -Cocaine
 вт дек 17, 2019 3:21 pm
1) Възрастова граница: 18
2) Ник в играта: Amazing Cocaine и още доста стари
3) Защо искате да станете админ:Искам да помогна за да възкръсне сървъра отново
4) От къде сте: Габрово
5) Колко често и от кога влизате в сървъра: Влизам доста само за да разцъкваме с приятели преди играех доста но сега няма никой,видя ли некой,че играе влизам веднага...Играя в сървъра от 3,4 години
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри): Да в много съвъри съм бил админ и модератор...В момента съм адми в CrossFire -> ULtiMaTe FuRieN(мисля че няма да е проблем)
7) Скайп за връзка: ЛС