Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434205  от Handanovic
 съб ное 30, 2019 11:05 am
1) Възрастова граница 17
2) Ник в играта? Handanovic
3) Защо искате да станете админ? Да помагам на играчите също така и да подкрепям другите админи.
4) От къде сте? Самоков
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Преди до 1 година влизах,след това работа даскало и нещата стигаха до твърде трудна степен нямах много време... Но вече отделям горе долу по цял ден от седмици насам.Само сутринта на училище и слетобяд понякога на работа,но отделям колкото се може повече време за сървъра!
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? Да в Danger съм бил сървър отговорник,но беше D2
7) Скайп за връзка. pfcbotev-1912
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв)- https://steamcommunity.com/profiles/76561198353843767/
Big Easy харесват това
 #434208  от ShadoWMiaR
 съб ное 30, 2019 11:59 am
Наскоро почна пак да играеш и избързваш с тази кандидатура, а преди няколко дни те гагнах един или два пъти за обиди по микрофона. Покажи, че искаш да помагаш като почнеш да го правиш това нещо, понеже само с игра и командване няма как да стане. Против.
Big Easy харесват това