Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.

Модератор: CS:GO Supervisor

Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434067  от thehound1
 съб ное 09, 2019 4:04 am
1)- На 16 години съм.
2)- STEAM_0:1:484461968
3)- През изминалите няколко седмици броя на хората влизащи в сървъра се покачи с изненадваща скорост, при което проблемите с афктата, тролърите и вулгарния език на играчите се върнаха. В момента редовни админи няма и голям брой от хората изразяват недоволството си относно този фактор. Мисля си, че мога да помогна на сървъра да се възвърне към старите си дни ако стана админ.
4)- София
5)- Започнах да влизам в него (от главния ми акаунт) през 2016-2017, а в последно време прекарвам в него 2-3 часа на ден.
6)- Не разполагам с опит в тази сфера, но през годините съм виждал много админи и начините им за справяне с проблеми в сървъра, така че мисля че имам способностите да се справя.
7)- Дискорд- the hound#9159
8)- https://steamcommunity.com/profiles/76561198929189665/