Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #433300  от justtobreathe
 съб май 25, 2019 7:38 pm
1) Възрастова граница 14
2) Ник в играта? justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? По някой път се случва да няма админ, и няма кой да се грижи за сървъра - няма кой да изпълнява задачите дадена от саймън(било то пакове, оръжия, кръв и тн.) И бих искал да вкарам ред и дисциплина!
4) От къде сте? София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Играя по 6-7 часа на ден (през почивните дни ще мога да отделям повече(събота и неделя), влизам отново пак от близо до 1 месец редовно
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? не но играя от доста време в Iplay.bg и знам много неща.
Последна промяна от TN! на съб май 25, 2019 8:18 pm, променено общо 1 път. Причина: Преместена тема
 #433302  от ShadoWMiaR
 нед май 26, 2019 8:40 am
Против!
Не знам къде е този месец посещаемост като дори седмица нямаш. Ако имаш желание да помагаш покажи го.
-RuthlesS-, hristo.iliev харесват това