Официалният форум на iPlay.bg 

Всичката пумия събрана от форума се намира тук!

Вашето мнение

Да
1
100%
Не
Няма гласове
0%
 #427802  от borcheto
 нед юни 17, 2018 1:54 pm
1. Когато се пусне свободен ден и някой играч влезе в сървъра вместо да стои и да чака другите по добре да се направи така,че когато има фд и влезе нов играч да го съживи автоматично. Не знам как ще стане но мисля,че може да се постигне..

2.Ако може да се направи плъгин който да позволява да блокираш чата на определени хора и да не виждаш точно този човек какво пише. Писна ми да влизам за разнообразие и още докато вляза да гледам някакви спорове псувни как някаква нинджа вдигал 200 от лежанка щял да намери еди кой си,че едни боища. Разберете ни и нас играчите аз влизам в сървъра след 6 часа работно време не искам да чета такива неща. В сървъра се избиват прекалено много комплекси от играчите и трябва много яко да им се ограничат възможностите! Една команда /blockmsg ще е идеална. Цъкам на някое име примерно "moonshine" и нещата които пише да не ми излизат.

3. Да се премахне тази опция когато си simon да можеш да пишеш твоя причина когато убиеш някого. Вчера си играя и размотавам simon-a и един надзирател Aethiz- ме убива с причина "drugiq pat ne se pravi na interesen" писна ми от такива "джингибита" дето влизат в сървъра и се правят на кой съм аз. Добре бе приятел пиши ми причина,че не съм си изпълнил командата. Няма логика от тази опция да пишеш твоя причина. Най добре да се премахне за да не се пишат глупости когато няма админ и така. Може да се добави още една опция и да се казва "Revive/ubit bez prichina" не виждам нещо полезно което може да се напише.

4. Когато останем 5-10 човека в сървъра и никой не иска да отиде надзирател стоим в килията с минути и всеки излиза. Да се направи така,че когато мине определено време вратата на килията да се отвори сама и поне да си играем игрите. То така стоим и няма админ да мята играчи надзиратели и няма логика, според мен е по добре да се направи килията да се отваря 2 минути след като почне рунда. Така хем simon ще има ограничение няма да се размотава да го чакаме 5 минути да дава 1-ва команда.
Последна промяна от borcheto на нед юни 17, 2018 6:30 pm, променено общо 1 път.
 #427806  от Shlqpp
 нед юни 17, 2018 5:43 pm
За първото - не. Ще се злоупотребява с retry командата със сигурност. Остви тази задача на админите.

За второто - супер идея, ако се направи да заглушава и voice. Вчера си мислех нещо подобно, докато holqsqeak ми промиваше мозъка с чалгиите си (засрами се, холи)

За третото - не. Ако custom написаната причина не нарушава някое от правилата, то едва ли заслужава нечие внимание (чак толкова).

За четвъртото - не. Отново леко излишно. Ще се оформи доста дълъг код, който няма никак да е в полза на сървъра.

П.П. Добави анкетка. :)
HolySqeak, SaShO BaGeRaee42ewfr харесват това
 #427812  от borcheto
 нед юни 17, 2018 6:08 pm
До колкото знам на всеки плъгин може да се сложи проверка и злоупотреби няма да има. Злоупотребите винаги могат да се избегнат, по големия проблем е дали на някой му се занимава да пише код. Аз съм влизал в чужди jailbreak сървъри и там каква е лудница.. всичко е автоматизирано имаш специално меню да си оправяш езика в сървъра,да си изключваш звуците ако желаеш на някои дни или други има много неща които не са лесни за писане но на хората им се занимава. Така и така тръгнах да пиша нека си кажа истината. Това е моята гледна точка. Този jailbreak на iplay е много изчистен вариант на този вид сървъри. Тук съм виждал да се предлагат много добри идеи но не се приемат с прословутата причина "ще има злоупотреби" аз не разбирам от такива неща кодове и подобни но имам познати които се занимават и знам,че това оправдание "ще има злоупотреби" винаги може да се избегне и да се направи нещо. Както в момента ако нямаш 2000 минути не може да си надзирател така и с свободния ден се слага проверка както в някой deathrun сървъри. Една правилна приказка ще ви кажа. Няма сложен и дълъг код, който си разбира от работата и си пише всичко с мерак и желание нито му прави впечатление,че кода е голям нито има други проблеми. Друг е въпроса дали имаш малко умения и нямаш желание.
 #427814  от Shlqpp
 нед юни 17, 2018 6:16 pm
Писането на плъгина е лесна задача, тук има кадърни "хакери". Работата опира до натовареността на сървъра. Сега - максимално олекотен, crash-ва не много рядко. С тези "леко излишни" плъгини от рядко, ще стане често, а целта е това да се избегне. Според мен най-добрия вариант е повече и по-редовни администратори, но това не зависи от никой "цветен" тук. :)
 #427816  от borcheto
 нед юни 17, 2018 6:28 pm
@⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ нали в миналите ми предложения каза,че на вас модераторите работата им е да наглеждат форума? Защо не ми редактираш поста и не добавиш анкета? Гледам @P$yCh0 така прави. Мисля,че нещо се засягаш и се правиш на интересен ама както и да е.. Ще добавя анкета,а ти ако искаш да ти олекне ми сложи предупреждение или ме изгони от форума. Знам,че само така ще ти падне напрежението :)
 #427817  от ⸇ᴴᴱ ꃅ꒤ꋊ꓄ꍟꋪ
 нед юни 17, 2018 7:21 pm
Тебе не те знам кой си даже, че да се говори за засягане. Както и да е, темата ти отива в коша, понеже анкетата не е такава, каквато трябва да е. Това какво прави той и какво правя аз са две много различни неща.