Официалният форум на iPlay.bg 

Всичката пумия събрана от форума се намира тук!
 #432712  от hi im squeeze
 пон мар 04, 2019 3:25 pm
Здравейте на всички или по-скоро на малкото останали във форума. От доста време ми е в главата и наскоро реших да видя какво става с добрия стар cs 1.6 и конкретно този сървър. Истинктивно влязох в deathrun-а и за моя изненада бях единствен online. Разбира се, веднага отворих форума да разгледам какво става. Открих си една от регистрациите тук и почнах да разглеждам какво се случва. Веднага забелязах много нови имена на user-и, админи и др. Повечето теми бяха мъртви и неотваряни от години, не виждах и никовете на хората и старите играчи, с които съм прекарвал безброй часове. Наистина се почуствах зле. Заляха ме спомени от дългите нощи в teamspeak сървъра, тъпите разговори и бъзици, поздравите по радиото, деннонощният смях и забавление във JB и Deathrun-a. Признавам си, това бяха едни от най-добрите и любимите ми моменти от детството ми, а сега? Може би повечето от вас не ме познават или помнят, защото не съм се интересувал или влизал от години, но съм убеден, че всеки има такива хубави спомени от старите времена.
Интересно ми е дали все още можем да направим нещо в опит да съживим тези спомени. Не знам какво е ставало през последните години и каква е ситуацията в момента, но ми е много интересно да разбера. С голямо удоволствие бих помогмал както мога и ако е възможно да направим това завръщане.
 #432713  от lamer4e7o
 пон мар 04, 2019 5:00 pm
Здравей! Не те знам кой си (или поне не те помня), а ако имаш стари никове, ще се радвам да ги споделиш де. :) Та, може дълго да се дискутира по тази тема, но мисля, че доста от въпросите ти, могат да бъдат открити в тази тема - viewtopic.php?f=4&t=32712.

Някои мнения са доста противоречиви, други са отрицално настроени към iPlay и екипа, аз също съм изказал мнение вътре и ще го повторя, като ще се старая да съм максимално кратък:

Бруталната истина е, че 1.6. никога няма да бъде както преди - най-играната игра и всички сървъри да са пълни до горе. Причината за това е, че ние, по-старото поколение, което бе израстнало с тази версия на играта, вече сме на по 20+ години и имаме доста анганжименти, доста по-натоварен личен живот и т.н. и не ни остава време буквално за играта (в това число включвам и себе си като цяло, макар и на моменти). А другото поколение изобщо не ги вълнува 1.6 и играят игрите, тези, които са им по-вълнуващи и по-нови, а 1.6. не е от тях. Като цяло е това, казано накратко, от моя гледна точка.

Не съм главен администратор, нито шеф на iPlay.bg, но като скромен администратор, бих споделил, че можеш да помогнеш на сървърите (и на веригата) с boost примерно. Ето и по-подробно описание какво е това, как се праща и какви са наградите - viewtopic.php?f=359&t=28900.

Поздрави! :)
hi im squeeze харесват това
 #432714  от hi im squeeze
 пон мар 04, 2019 5:20 pm
Пределно ясно ми е и съдя и по себе си, че вече няма как да отделям такова време както едно време. Но все пак най-тъжното не е, че CS 1.6 спря да се играе, а че iPlay се разпадна като community. И чесно да си кажем нямаше друго такова в българския ЦС по онова време. Лично аз играх с различни никове (заради проблеми със самата игра) и сега не си спомням всичките но мисля че с този, с който съм във форума съм играл най-много (hi im squeeze). И дори след като спрях да играя подържах контакт с някои играчи от сървъра за известно време и предполагам са се оттеглили по същите причини. Рационално решение би било да се съберем просто като отделно community, не свързано с играта, а просто като приятели, както преди... Но според мен е малко възможно и трудно постижимо...
 #432716  от Pull The Trigger
 пон мар 04, 2019 9:38 pm
Това няма как да стане :whistle: :sarcastic_hand: Защо отваряш нова тема,след като е имало такава и то от "Главния"
A. -Cocaine харесват това