Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #432103  от -RuthlesS-
 чет яну 31, 2019 1:14 am
Имам
Играя с никнейм Djibrata
Асеновград
Всеки ден от 10 месец.
Да - тук в JB
не
트와이스, sK|Achkata ;], W47CH 4ND LE4RN харесват това
 #432368  от lamer4e7o
 вт фев 12, 2019 5:22 pm
viewtopic.php?f=33&t=4

Интересно ми е какво ще отговориш на точка 3. Видях май, че нищо не си драснал по въпроса. Не знам на този етап дали има нужда от повече админи в сървъра (тъй като гледам, че през деня особено е 0/32...), но да приемем, че станеш админ - с какво ще можеш да помогнеш за сървъра и неговото развитие, да речем?

Както казах не знам дали има нужда от повече админи в Massive, но.. Да речем, че не си ми правил някакви лоши впечатления, не си дразнител (нарушител), беше ми докладвал веднъж за хакер на ЛС, (жалко, че точно тогава не можах да вляза...) но попрекали с последните си ЛС-я към мен, в които спореше за ония плъгини (относно тва, което си предложил в раздел Предложения). И на няколко пъти ти споменах в игра, че съм те засичал на моменти дори ти самият умишлено да влизаш в отбора на "по-добрите", а предлагаш плъгин, който да разпределя играта (въпреки, че ме съмнява да има такъв...). Изглежда си пекано момче, но поради тия факти и поради факта, че според мен са достатъчни админите в Massive, ще пасувам за теб. Но имай предвид, ако станеш админ - да "изчистиш" тия неща, които споменах по-горе. :)
A. -Cocaine харесват това
 #432372  от -RuthlesS-
 вт фев 12, 2019 9:51 pm
3) Защо искате да станете админ?
За да помогна колкото мога и със каквото мога(постоянно все някой псува , все някой обижда , все някой се заяжда с някой....не е много приятно)..отделно няколко пъти се е случвало след бууст да влизат чуждестранни играчи със хакове(македонци,сърби,хървати и т.н.)...сървъра е готин...харесва ми мода и бих се занимавал.....имам и нужното време за да се занимавам....а относно плъгина го предложих поради причината че в повечето случаи няма баланс между отборите и затова според мен е през повечето време празен....(това е моето мнение)влизат хората 4-5-6 рунда макс и излизат(на никой няма да му харесва да го мажат всеки рунд :tooth: )

и пак казвам че между смените ми(работя на смени) имам доста свободно време за да съм там и да наблюдавам

:ps: не само на теб съм казвал за нарушители...
 #432380  от P$yCh0
 ср фев 13, 2019 4:32 pm
Не.