Официалният форум на iPlay.bg 

 #430571  от Still Hustlin
 ср ное 28, 2018 12:32 am
Здравейте. Искам да се оплача от отвратителното държание на lil god. Този смешник не ми дава да комуникирам, с другите играчи, а оправданието му е, че съм бил псувал всички наред. Истината е, че си харесва някакво малко момиченце, с "псевдонима Reytich1337" и не дава никой да и каже една дума. Когато, аз се опитах да комуникирам, с въпросното девойче, той ме банна, за Псуване/Обиждане.
[ За жалост ми е сложил бана, когато излязох от сървъра, за да преинсталирам CS и не мога да предоставя demo.]

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin lil god.
[AMXBans] There are 21 hours , 40 minutes and 33 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : STILL HUSTLIN
[AMXBans] Reason : ' Obidi/Psuvni '
[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.iPlay.bg
[AMXBans] Your SteamID : ' '
[AMXBans] Your IP : ' ------------
 #430572  от Devention.
 ср ное 28, 2018 12:42 am
То какъв е смисалът от демо, след като твоето държание в сървъра е под всякаква критика. Аз теб съм те запомнил с гагове, които съм ти налагал многократно. Вчера преди да ти сложа бана с още 2 админа гледахме как се заяждаш с играчите и да псуваш нас - админите. С колегите решихме, че тези 5, 10, 15 минути гаг няма да компенсират държанието ти, каето винаги е едно и също ? Предлагам ти да си оправиш отношението към играчите и админите, понеже няма смисъл от тези безмислени оплаквания които пускаш. Не знам за какво говориш отностно "моето отвратително държание". Как пък с теб съм се държал така при положение, че в сървъра имаше над 10 играча и други 2 админа които също ти правеха забележки, но това твое комуникиране с останалите не беше уместно с глупавите изрази и псувни, където хвърляше по тях. Причината за бана е ясня, за момента можеш само да чакаш отговор от Отговорника.
-RuthlesS- харесват това
 #430573  от Still Hustlin
 ср ное 28, 2018 12:47 am
Вчера когато се опитах да говоря С, когото и да е вие ми казвахте да млъквам. Даже и " колегата ти " ми сложи гаг за 3 дни.
 #430587  от Ainz Ooal Gown
 ср ное 28, 2018 9:11 pm
Банът остава, а админите са предупредени, защото не са взели мерки по - рано. С такова нагло държание, което гони другите играчи, няма да стане.
-RuthlesS- харесват това