Официалният форум на iPlay.bg 

Архивирани форумни раздели, с цел да не се загуби съдържанието им.
 #430413  от NightWolf
 ср ное 07, 2018 11:15 am
Всеки, който е играл достатъчно ги знае тия "славни" времена. Събудете се и стига сте живели в 2014 година. Тия моменти отдавна преминаха и най-вероятно ще си останат само спомени. Харесва ви или не играта губи интерес към повечето играчи и шанса да се върнем към 32/32 сървъри е нулев, да не кажа отрицателен. Ясно е, че няма достатъчно хора за поддръжка, 1 човек не може да прави промени по всичките сървъри.


Най-удачния избор е да се фокусира към нещо по-съвременно (CS:GO / Minecraft / квото и да е от тоя век) и да се инвестира там ако целта е да се запази името на IPlay. Ако пък искате от всичко по малко може да оставите и 1-2 cs 1.6 сървъра колкото за носталгията или до колкото печалбата от тези сървъри не стане отрицателна.

За форума пък да станел официален гейминг портал на България... не ми се коментира. От сега казвам, че идеята е лоша и няма да се получи нищо. За такъв голям форум се иска голям брой хора, а от къде ще ги извадите с почти мъртъв форум вие си знаете. Най-много форума да си остане в същото положение с 5-10 горе-долу активни потребители които ръчкат OffTopic-a по 1-2 пъти на ден. Все пак избора си е ваш де, ако искате стреляйте в тъмното, може и да улучите.


В темата се видяха големи планове за реформи от някои хора... Съвземете се малко и обмисляйте вариантите и възможностите преди да ръсите глупави предложения. Не става само с "щрак" и веригата е пълна.
 #430422  от Archangel95
 чет ное 08, 2018 10:46 am
Гледам, че по-нагоре в темата има караници за това кой е съсипал сървърите, та да кажа и моето мнение. 1.6 е игра с която, повечето "геймъри" са започнали. Но времето си казва своето, всичко напредва следователно и игрите. Що се касае до отговорниците и админите, за времето през което бях админ в jailbreak сървъра се смениха 3-4 отговорника, и всичко си вървешебидеално защото си разбираха от работата, но пък админите винаги са били на ниво, имаше тук таме някоя издънка която се задържаше за по 1-2 месеца. Не съм влизал скоро по сървърите, но това което виждам по геймтракера нещата са бая зле. Вариант 2 не е лош, като идея стига да се наблегне на модовете който липсват в България, като например Jailbreak, war3res и тн. Поздрави на тези който ме помнят : Archangel/Lenin :))
 #430454  от ✪$m!L37
 вт ное 13, 2018 7:42 pm
Кво ше ви бъде бе? пазя демо от днес как в Jaila половината админи нищо не правят след Freekill и как като си отворих устата нищо не правят. Как да ви бъде след като сте супер некоректни, нагли и несправедливи. Земи си смени екипа че 70% от тия новаци не стаат за никви админи. Знаеш ли що така говоря?
Щото от доста време играя в сървърите ви и гледам отношението на така наречените ти админчета (Marinov, rufi и другите) Докато тия смешници не пазят ред в сървърите ти няя да ставате. Боли ме кура за тъпия ви бан (daishmane) в детръна когато ония почна ме налива и аз почнах да му сипвам. Вие самите админи там в др-то нищо не правите пък викате че псувам ми да ще псувам щото всеки път като сте в сървъра и има хора "В СЪРВЪРА" нарушаващи правилата нищо не правите по въпроса че са скриптове, пишат ретри и т.н Щото само викате "Докладвай в форума" щи докладвам ти като си в сървъра що не вземеш да го накажеш а ???? или чакаш некой друг ти свърши работа щот ти си тука от 200.. и някоя си година и си изградил някъв си "Авторитет" Ми извиняяй мойка ама е такива надменни хора развалят целия кеф от т'ва да ви играем в веригата. Айде банвайте ме да не ви пиша "Простотиийте" по Великия от преди 10 години форум :)) :)) :)) :swear:
P$yho отностно на теб пиша. Или си събери некъв нормален екип или си затваряй веригата т'ва е
Щото като гледам к'ви ги имаш вече... Не говоря за всички както може би си мислиш/те говоря за
конкретни лица
 #430457  от murtaugh.
 вт ное 13, 2018 8:16 pm
Щом си мислиш, че Психо е собственика личи колко "отдавна" играеш. :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Според мен коментара ти е излишен :)
 #430459  от Ainz Ooal Gown
 вт ное 13, 2018 9:34 pm
@✪$m!L37 questionable мнение, като не ти махнах бана мина на другата вълна а :D. Даже не знаеш кой е админ и кой ВИП. Обясних 50 пъти, че с него цс нямам права, какво искаш да направя?
@Imp0ss!bLe ;] Киро, не знам как успя да я намериш тая наглост да ги говориш тия глупости. 15 редовни играча имаше първия месец като стана отговорник. След това ти спря тотално да се интересуваш от веригата и сървъра и влизаше само като Иво ти направи забележка. Седеше отгвороник и пречеше развитието на сървъра. Чакахме те месеци наред да оправиш бъгнати карти и да добавиш нови. След като се махнах почна да говориш пълни глупости за мен, като ще дам пример само с една такава. Не беше добър отговорник, беше поредната грешка на Стоян.
@Pull The Trigger Ти ме обвиняваш, че не те приех защото никой от екипа не те иска? Еми как да те искат като псуваше админите и нарушаваше правилата. Гавреше се с тестаците и не ги оставяше да играят нормално, а като стана ти тест и някой те убие с граба(с причина или на ебавка) веднага ревна.
@⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ Теб само ще те попитам: Абе от кога са бъговете в minigames-a, които ти можеш да оправиш, но не искаш. Отговор няма нужда да даваш, от поне половин година. Сега ми кажи още един път как аз съм виновен за бъгове, които аз няма как да оправя защото нямам познанията, а дори да имах плъгините са на Крома. Темата с free, многократно ти казах, че няма deathrun, в който да има задължително пускане на капани. Преди 3 години се пускаха, сега не.

Много зехте да знаете без да имате покритие на думите си. Нямах намерение да Ви отговарям ама прекалявате вече.

Чуствайте се свободни да не ми отговаряте, ще го подмина.
https://imgur.com/a/KDLDlMa
Извън темата
[19.4.2018 г. 20:12:02] * da si znaqt напусна дискусията. *
[19.4.2018 г. 22:02:03] : ko stana e shot lefna
[19.4.2018 г. 22:02:14] : shto*
[19.4.2018 г. 22:58:25] imp0sible: щот е джендър и няма топки
[19.4.2018 г. 22:58:36] : :D:D

New topic.

Game Portal форума не може да стане. Няма редовни Модератори сега, какво да говорим за форум, в който трябва цел ден да има модератори, които да следят за нередности. Вие като сега не можете да следите какво се случва и да оправите репорти в рамките на 5 часа, какво говорим за тогава?
ЦСГО не се надявайте на Недялко. Няма да направи нищо, не защото не може, може и то много добре, просто не му се занимава. CSGOJB го прави прави 2 месеца и накрая спря. Няма да си каже директно, че няма се занимава и ще стане като с 1.6. Ще се разчита на един човек, който има много добри познания, но няма желание да върши каквото и да е.
Minecraft разбрах, че екипа е на линия и чака решение да започне работа. Играех там и имаше винаги по поне 2 helper-a, които не са vanish и имаше поддръжка. Копче не мога да им кажа.
 #430460  от RAWW THE LEGEND
 вт ное 13, 2018 9:38 pm
еми тва е ,закриваме стрелянето и пускаме сървър на квадратната игра
 #430463  от southdivision
 ср ное 14, 2018 1:53 pm
Рядко пиша по теми, но ...

Дайте шанс на хора който имат идеи за MOD във главата си, избирайте хора със логическо мислене и който са били дълги години и им се занимава. Който търси - намира ,а тука във тая тема който си пуснал, Авторе ще гледаш само как всеки ти дава агъл - нищо повече.

Хубаво би било и да дадете на някого да си реализира някой проект със негов мод - АВТОРСКИ , естествено ,а не със плъгини от интрнет.
 #430467  от 1878!
 ср ное 14, 2018 11:01 pm
Цецко самото ти приемане още първия път беше грешка. В последствие това, че с Иво сте си приятелчета и получи правата си ей така като за мерси.

И преди докато бях с права и след това също, както и сега ще продължавам да твърдя, че тука не се ставаше админ, защото си редовен и тн., а защото си приятелче с админите ето това е най-голямата грешка която се допускаше и повтаряше всеки път. И тя беше един от основните фактори да избягат хората.

Ако ти делириум не смяташ да се захванеш да правиш нещо по сърварите каквито и да са те, на успех не се надявай.
 #430468  от BlueTwist3r
 ср ное 14, 2018 11:17 pm
1878! написа:Цецко самото ти приемане още първия път беше грешка. В последствие това, че с Иво сте си приятелчета и получи правата си ей така като за мерси.

И преди докато бях с права и след това също, както и сега ще продължавам да твърдя, че тука не се ставаше админ, защото си редовен и тн., а защото си приятелче с админите ето това е най-голямата грешка която се допускаше и повтаряше всеки път. И тя беше един от основните фактори да избягат хората.

Ако ти делириум не смяташ да се захванеш да правиш нещо по сърварите каквито и да са те, на успех не се надявай.
Защо си мислиш, че главната цел на всички играчи е да станат админи в сървъра където играят тук? И какво ако някой приятел на админа стане админ? Имат си доверие - знаят се и е от полза на главния админ да си има доверен човек който да се грижи за спокойствието в сървъра му. Какви са тези филми че не можеш да станеш админ по друг начин? Ако си свестен и си пич ставаш админ, ако си комплексар или недоразвит който само играе за да стане админ, мислиш си че това е някакъв achievement както в другите игри, си се объркал - не ставаш админ сори.

Сериозно вашата групичка от филмирани класически цс 1.6 маняци ме отчайва, писва ми да ви чета оплакванията, писна ми да ви гледам претенциите и ми писна от едни и същи безсмислени думи. Жалкото е че сте и едни и същи 4 или 5 човека които имате само една тема на разговор в този форум и дори мисля че месечното напомняне, че игра създадена през 1999г. замирала заради админи които вече ги няма (вас) не ни е много нужно да се напомня вече.

Веригата била умряла защото админите били еди какви си. Ами вие защо вече не сте админи? Щото явно и вие сте били от тези админи които освен да хейтят друго не са можели. За това сте били и отстранени май, опс. Осъзнайте се че в сървъри хората играят за фън а не за да се спазва строгия комунистически режим на северна корея.

Хората бягат от админи които абсолютно всеки път като влязат гледат да си излеят нервите върху аудиторията като им наложат наказания за това че не спазват стриктно всяко едно правило, дори и при минимално нарушение.
 #430469  от NightWolf
 ср ное 14, 2018 11:40 pm
90% от тия бивши "админи", които пращят от интелект, и на които се дължи целия успех на iplay много им знаят устичките - именно затова са бивши. Причината - плюене по скайп и teamspeak по половината екип. Гледайте си своите канчета, когато станете вие шефове тогава ще го мислите кой е за наказание и кой не си върши работата. Има ясно изразена йерархия, която се спазва. Или сте големи на думи само тука по форумите или не сте започнали истинска работа, където също има шеф, и на който ако му се отваряте толкова, колкото и тука оставате без работа на същия ден. Само коментирате и плюете е така да има. Никой от вас не може да поддържа качествено сървър и да се грижи за него (спокойно, аз също - но не рева кой как да си върши работата).

Та така... това е последния ми коментар по тая тема.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16