Официалният форум на iPlay.bg 

Изображение
• MoD: TF2 | Status: Изображение | Connect: 31.13.221.73:27015/tf.iplay.bg:27015
 #130725  от Ristaki
 пон юли 25, 2011 7:14 am
Здравейте,

Сметнах че информацията публикувана по-долу може да ви бъде полезна, особено за новите играчи. Както вече може би знаете, главната "валута" в тази игра са шапките и това е едно от малкото неща в играта което може да ви направи по-различни от останалите. Има няколко начина да се вземат няколко шапки чиято стойност е нищожна (като се има предвид, че има шапки със стойност четири цифрена сума в долари). Преди да започна да ги изброявам искам да ви покажа два начина да си отключите ачийвмънтите, които ще са ви необходими за да получите шапките, като съответно може и да си ги изпълните сами. Първият начин е със софтуер наречен Steam Achievement Manager, инструкции и линк за сваляне ТУК, вторият начин може да отключва ачийвмънтите само в Team Fortress 2, и той е като влезете в ТОЗИ сървър, напишете !help за да се запознаете с командите.

Започвам с тази шапка, понеже ми се струва най симпатична, беше само за Soldier, но я направиха за всички класове:

Име:
THE SPIRAL SALLET

Описание:
Little known fact: knights in chess travel over other pieces by rocket jumping.

Снимки:
Изображение
ИзображениеИзображение

Как да я вземем:
Това което трябва да направите е, да свалите играта Spiral Knights, която е около 480mb и да изпълните ачийвмънта Mission Accomplished (Reach the first Clockworks Terminal.), като съответно може да го направите по първия начин който съм ви показал. Ето и линк към играта ТУК, играта е Free to play, така че не би трябвало да имате проблем със свалянето, тя трябва да се свали през Steam на същия акаунт където ви е Team Fortress 2.

Повече информация.

Продължавам с една много често срещана шапка, която е за всички класове:

Име:
ALIEN SWARM PARASITE

Описание:
This cute little guy was once the scourge of humanity in another time and place. Now he's content to ride on your head and keep the sun off.

Снимки:
Изображение
Изображение

Как да я вземем:
Сваляте играта Alien Swarm, тя е около 2060mb и изпълнявате ачийвмънта Hat Trick (Complete 2 cooperative missions online. Earns a Team Fortress 2 parasite hat.), като може да го направите по първия начин който съм ви показал. Ето и линк към играта ТУК, играта е Free to play, така че не би трябвало да имате проблем със свалянето, тя трябва да се свали през Steam на същия акаунт където ви е Team Fortress 2.

Повече информация.

Следващата шапка е шапка, която аз лично не забелязвам много често да се носи, но и не всички знаят как да си я вземат, шапката е за всички класове:

Име:
FRONTLINE FIELD RECORDER

Описание:
I'm the writer, the director, and the star.

Снимки:
Изображение
Изображение

Как да я вземем:
Може да се вземе и по двата начина, които съм ви показал, като се изпълни ачийвмънта Local Cinema Star (Achieve 1,000 YouTube™ views for your movie.), да, това е и причината поради която не се среща чак толкова често, ачийвмънта е сравнително труден, ако успеете да го изпълните, не забравяйте да се похвалите! :)

Повече информация.

Тука е момента да вмъкна, че заедно с шапката върви и един много готин taunt за всички класове:

Име:
DIRECTOR'S VISION

Описание:
Equip this item in your Action Slot and press the Action button to tell your victims you are making a Replay of their pathetic demise to share with everyone.

Снимки:
Изображение
Изображение

Как да го вземем:
Може да се вземе и по двата начина, които съм ви показал, като се изпълни ачийвмънта Star Of My Own Show (Spend some time editing a replay.), за да го ползвате, го слагате в слота, който се намира най-долу в дясно и използвате вашия Use Item in Action Slot клавиш, който по подразбиране е "H".

Повече информация.


Стигнахме и до Halloween шапката, която е за всички класове:

Име:
HORSELESS HEADLESS HORSEMANN'S HEAD

Описание:
He had one all along...

Снимки:
Изображение
Изображение

Как да я вземем:
Може да се вземе и по двата начина, които съм ви показал, като се изпълни ачийвмънта Sleepy Holl0WND (Kill the Horseless Headless Horsemann.), ако искате да си изпълните ачийвмънта по нормалния начин, ще ви е малко трудно, защото halloween мина и Horseless Headless Horsemann го има само в някои сървъри, като аз знам само един, но вие можете да потърсите и сървъри в които можете да си го призовете и с команда, в този който аз знам Horseless Headless Horsemann се появява на всеки 20 минути в центъра на ринга. Ето ви сървъра ТУК.

Повече информация.

Допълнителните неща, които можете да вземете от halloween-ските ачийвмънти са:

Име:
UNUSUAL HAUNTED METAL SCRAP

Описание:
This scrap metal was taken from the Horseless Headless Horsemann. It whispers faintly...'heads'...

Снимки:
Изображение

Как да го вземем:
Това става като убиете Horseless Headless Horsemann с меле оръжие, или както други му викат 3-тото оръжие. Не съм сигурен дали става като директно си дадете ачийвмънта, но ето го и него Gored! (Collect the Horseless Headless Horsemann's Haunted Metal Scrap.) и отново сървъра в който може да го направите ТУК.

Какво можете да правите с този метал:
Може да си крафтнете ето тази брадва UNUSUAL HORSELESS HEADLESS HORSEMANN'S HEADTAKER, както и две други шапки SPINE-CHILLING SKULL и VOODOO JUJU, може да вземете този метал само един път, така че добре си помислете за какво, как точно да крафтнете шапките или брадвата, можете да видите ТУК.

Надявам се да съм ви бил полезен, също така ако съм пропуснал нещо, моля да ми кажете за да го добавя! :)
 #134299  от hoRN
 вт авг 02, 2011 12:30 pm
:thank_you: Взех си ги :)
 #141297  от trepa4a16
 съб авг 20, 2011 12:04 pm
Влезнах в посочения сарвър за да убия the headless horsemen но пише че само премиум акунти могат да влезнат в сарвара
 #143191  от Ristaki
 чет авг 25, 2011 3:01 pm
trepa4a16 написа:Влезнах в посочения сарвър за да убия the headless horsemen но пише че само премиум акунти могат да влезнат в сарвара
Пробвай с някой от тези сървъри http://www.gametracker.com/search/tf2/? ... _minecraft" onclick="window.open(this.href);return false;
 #144133  от BozdanskY
 нед авг 28, 2011 3:17 am
Благодаря предварително !
Последна промяна от BozdanskY на ср фев 01, 2017 11:14 pm, променено общо 1 път.
 #151037  от Ristaki
 пет сеп 09, 2011 9:09 pm
BozdanskY написа:А ако може да обясниш за новаците защото аз съм такъв какво е точно ачийвмънт. :) Благодаря предварително !
Извинявай че ти отговарям толкова късно, не следях форума известно време, ачийвмънтите са така наречените "постижения", където трябва да изпълниш дадено нещо като например: "Убий 3-ма човека с брадва" и го получаваш, можеш да си видиш ачийвмънтите в главното меню на играта, има си иконка, представлява едно назъбено кръгче, като го посочиш ще ти изпише Achievements :)
 #155259  от cvetko12
 нед сеп 18, 2011 5:09 pm
Може ли да попитам защо като убих там този от minecraft тиквината маска не се вижда като я сложа същото е и с 1 плик !
Помoщ !
 #155277  от Scout
 нед сеп 18, 2011 6:20 pm
cvetko12 написа:Може ли да попитам защо като убих там този от minecraft тиквината маска не се вижда като я сложа същото е и с 1 плик !
Помoщ !
Виждат се само на Halloween и в сървъри с пуснат forced holiday
 #162344  от ZeGeek
 чет окт 13, 2011 9:23 am
Доста полезна тема за новите играчи.Браво, Ристаки!