Официалният форум на iPlay.bg 

Ако имате проблеми или въпроси относно сайта или форума, пишете в този раздел.
 #11421  от V.I.P.^Pro
 нед авг 22, 2010 1:41 am
От няколко дена събирам screen от д2онли ... Защото въпроса който имам аз е - РЕДНО ЛИ Е това което става?

Прегледайте снимките :
1.http://www.2shared.com/photo/W5C57q_o/d2_online.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.http://www.2shared.com/photo/zSCG4ajo/d22.html" onclick="window.open(this.href);return false;
3.http://www.2shared.com/photo/c8YyCkhN/d222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
4.http://www.2shared.com/photo/sUV7O1pA/d2222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
5.http://www.2shared.com/photo/cljg_FY_/d222222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
6.http://www.2shared.com/photo/D78l74Zo/d2222222.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Така след като сте разгледали добре снимките който аз така грижливо събрах и качих.Кой би ми отговорил на въпроса - Редно ли е ? Повечето от играчите , сме запознати с - viewtopic.php?f=2&t=2" onclick="window.open(this.href);return false; . Така грижливо написани от Slackware . Това се случва ВСЯКА вечер в д2онли ( и не само ) . Дал съм доста доклади , за непристойно поведение , повечето от който ненаказани ! Как в една така добре развиваща се верига , това е възможно ? По думите на някой "модератори" аз съм "некъдърен" за админ ! Въпроса е "Кой е къдърен след като това се случва вече 2-ра седмица!"...Създадохте mIRC канал за админите ( и не само ) за да може да се отзовават . До сега никога като съм написал /admin , не се е отзовал и 1 ! ОК ! Петък е , излизания , дискотеки .. Млади хора сме имаме нужда от малко разнообразие и т.н. Но ние играчите , може ли да играем в този "хаус" създаван ежедневно от някой ?
Няма да давам ип-та на когото и да било все пак не съм админ - "да не се правя на такъв".
Въпроса ми е единствено и само към Slackware , Barbukov , admin . Нека всяко друго мнение да бъде изтривано ! Просто аз ли съм збъркан , че не псувам ? Аз ли съм злето , че искам да играя нормално ? Аз ли съм злето да го съобщавам тия неща ? Аз ли съм толкова зле , че седя по цял ден на компа , опитвам се да помогна и получавам отговор - " Некъдърен си " ( Не визирам никой от тук поставените ) ...

П.П. Благодаря за отделеното време за прочитане ! :iplay:
Последна промяна от V.I.P.^Pro на нед авг 22, 2010 1:50 am, променено общо 1 път.
 #11423  от beBoss
 нед авг 22, 2010 1:45 am
Освен irc има и скайп, потърси ли някой в скайп, за да види сървъра ? Ирка е от 3,4 дена, ти казваш две седмици, значи е трябвало да търсиш админи на dust2only по скайп !!! Ето тук ще ги намериш и тях : viewtopic.php?f=7&t=282" onclick="window.open(this.href);return false;
 #11424  от V.I.P.^Pro
 нед авг 22, 2010 1:49 am
Въпроса ми не е към теб ! ( Не искам да прозвучи заядливо ) Има хора в сървара който търсят админите по скайп и отново не получават отговор , както преди 2 вечер в Класика с един спиид хак , нямаше кой да го бане !

П.П. Не съм сигурен дали беше преди 2 или повече !
 #11425  от beBoss
 нед авг 22, 2010 1:51 am
Не мисля, че са търсени админите по скайп !!! Това е идеята ако от ирка не дойде търсите по скайп ! Ще оставя да видим, какво ще кажат колегите по въпроса за техния сървър, но все пак това със скайп е направно с цел ;)
 #11427  от V.I.P.^Pro
 нед авг 22, 2010 2:08 am
То и mIRC е с цел , то и аз цял ден си играх я правя с дизайн за iplay.bg ама е на шанс :) Съжалявам изключотелно съм изнервен в момента и за това така се държа просто искам да играя , а не да съм на село :drunk:
 #11449  от SatisFactioN
 нед авг 22, 2010 9:18 am
Тъкмо се канех да пускам подобна тема. Много си прав V.I.P^Pro. Супер изнервящо е . Преди не играех толкова в този сървър и реших малко там да пойграя. Много хора псуват, хакери не чак толкова, но псуват много. Писал съм /admin там за мирката дойдоха. Тия пак псуват. Стояха *SPEC* 10 колкото да са дошли и излязоха, а нищо не направиха. Само едно ще ви кажа, не съм аз този, който да ви казва какво да правите, но вземете пример от SHiFTY него най - често съм го виждал в сървърите и си върши добре рабората !
 #11452  от Arsenal
 нед авг 22, 2010 10:03 am
Тцтцтцтц, изумявате ме понякога, честно! Преди ревахте за хакери, че едвам се търпяло и едва ли не постоянно имало хакери, а нямало админи. Сега, когато може да се каже, че няма много хакери, даже почти няма почнахте да ревете, че псуват. Еми извинявай ама то все недоволни оставате. От завист ли го правите, от какво? Айде мой човек съгласен ли си да те направим админ, обаче станеш ли такъв искам да няма нито едно оплакване и в сървъра да не се виждат никакви обиди. Ако станеш такъв знаеш ли как бързо ще обърнеш плочата и ще почнеш да защитаваш админите? Разберете го 24/7 админ не може да има, оплакванията са ви леко смешни, но не това, че се оплаквате, че псуват, а това, че го правите по смешен начин. Айде много здраве от мене.
 #11454  от SatisFactioN
 нед авг 22, 2010 10:36 am
А да аз казах за SHiFTY, но за теб, Arsenal забравих ти също си супер свестен админ и често те виждам в сървъра ! :thumbs_up:
 #11459  от Gooner
 нед авг 22, 2010 11:04 am
Като сте толкова много надъхани давайте пари... Да се направи админ заплата 3-ма админа на 8 часова смяна за всеки сървър.
Доста неблагодарни хора има на този свят. Сега ще кажеш: '' Поел си някаква отговорност , а пък не влизаш в сървъра ''
Ясно бях описал в кандидатурата му , че ще съм в сървърите не повече от 1-30 , 2 часа която норма с малки изключения си я изпълвам.
 #11463  от billabong
 нед авг 22, 2010 11:27 am
Лично мен НЕ си ме потърсил, а ако го беше направил, повярвай ми, до 2 минути щях да дойда в сървъра, както правя и обикновенно при наличието на такова оплакване ПО СКАЙП! Както казаха над мен, админи 24/7 НЕ може да има, но през деня би трябвало да е горе/долу така.. Следващият път пиши на мен. Ако съм отпочиващ, ще видя съобщението ти до 2/3 минути!