Официалният форум на iPlay.bg 

 #440202  от Chnz
 вт фев 23, 2021 10:52 pm
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Un1v3rSaL.
[AMXBans] There are 1 week , 5 days , 1 hour , 41 minutes and 19 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : CHNZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
[AMXBans] Reason : ' Obidi Zaplahi (DDOS)'
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.gm-project.net
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 114512988 '
[AMXBans] Your IP : ' 185.94.$%^.*** '
[AMXBans] ===============================================

https://prikachi.net/image/luyXm

Здравейте! По кой критерии този човек ще ми сложи бан, при положение, че няма нито едно реално доказателство за DDoS,FlooD, Stress на определен играч от сървъра Ви!? Защото съм бил заплашвал? А като кълнат от сорта на "майка ти да умре" или пък заплашват, че "ще дойдат и ще те убият" :D за това няма правосъдие, че е по-малко "заплашително" нали???
Плюс това АКО съм извършил подобно действие по какъв начин ще може предотвърти за следващите атаки, след като много лесно се вижда кой играе в реално време в сървъра?
Моля да премахнете бана и да се вземете в ръце и да бъдете по-адекватни като следите кой какво пише, кой провокира и т.н. GAG-системата не ви работи. Нe заглушава text chat-a/voice chat-a.
 #440203  от Stargame
 вт фев 23, 2021 11:37 pm
Разполагаме със снимки как просиш на админите да ти изпратят IP на дадени играчи и един заблуден такъв ти е изпратил нужното. Съвсем случайно малко след това на дадените играчи започва да им спира интернета. Отделно, няма да си играя и да изваждам логове как псуваш, обиждаш и кълнеш всеки играч. Оправи си поведението и пак заповядай в сървъра.