Официалният форум на iPlay.bg 

Изображение
• MoD: TF2 | Status: Изображение | Connect: 31.13.221.73:27015/tf.iplay.bg:27015
 #174614  от Reaper Crew
 вт дек 06, 2011 9:44 pm
здравейте , значи имам 1 много ганде проблем докато цъкам TF 2 ме изхвърля и ми минизирва играта и после като цъкна да вляза пак показва ми черен екран за 1-2-3 секунди някаде и след тва ми показва декстопа само че увеличен :huh: чувам звуци от играта дори мога да мърдам , стрелям движа се и
пускам команди в играта без да виждам картина от самата нея единственно декстопа си увеличен :@ ! преинсталнах steam и team fortress 2 всичко на ново направих , ресвах стийма кво ли не правих , днес дори преинсталнах компа си и пак същия проблем но тоя път зачести проблема още докато ми зарежда map-a ме изхвърля... моля ви много помогнето щото крив станах с тоя проблем :blink: мислех че проблема е там че инсталвам играта в D а не в C но до 3 дни нямах проблеми пък цъкам повече от 4 месеца.. и винаги проблемите който имах бяха същитите като на другите играчи , питах разпитвах в сървъра ноо нищо не стана.. :@:@ .. ако някой има решение на проблема или поне съвет ще съм много благодарен :thumbs_up: благодаря предварително :iplay:
 #174696  от life_of_brian
 ср дек 07, 2011 3:56 pm
Имах абсолютно същия проблем като теб - вместо видеото на играта виждах десктопа си. И аз преинсталирах Стийм и ТФ2 и нищо не стана. Писах на Steam Support и единственото, което успяха да измислят беше, че видеокартата ми прегрява. Проблема при мен изчезна от самосебе си- ще ти кажа аз какво съм направила може да пробваш и да видиш дали ще ти помогне - първо махнах всички custom config файлове- ако имаш такива сложени от теб ги извади от папката cfg - ако нямаш не прави нищо. И второ обнови си драйвърите на видеокартата- аз съм с NVidia и само при Source игри ми се случва да ми крашват драйверите- сложи си най-новата версия.
Евентуално си изтегли GCFScape и дефрагни с нея файловете "team fortress 2 content" и "team fortress 2 materials",които се намират в SteamApps папката.
Знам колко е гаден този проблем- иамше период от няколко дена, в който не можех да играя и 5 минути преди отново да изчезне видеото. Пак ти кавам проблема изчезна от самосебе си и мисля, че и при теб ще е така.
Дано да съм ти била полезна.:)
 #175613  от Reaper Crew
 нед дек 11, 2011 1:24 pm
Благодаря ти много сега ще пробвам , дано да стане ! Само че при мен има и друг проблем и с драйвърите и аз съм Nvidia но немога да сложа драйвъри и карам тия на Intel но тях след преинстала ги обнових и пак става така... Ще пробвам твоя начин със съвета за Tf2 и да видим как ще , ще пиша пак ! Благодаря !