Официалният форум на iPlay.bg 

Изображение
• MoD: TF2 | Status: Изображение | Connect: 31.13.221.73:27015/tf.iplay.bg:27015
 #156999  от KRONEN
 съб сеп 24, 2011 6:29 pm
Здравейте,
Купих си нова машина инсталирах си стийм качих си играта. Всичко ОК. до тук. Но имам ужасен гал. Странното е ,че на старата ми машина лага го няма.
Нова: CPU: i5 2.6 Ghz----------Стара: CPU: Core Duo 1.87 Ghz
--------RAM: 4 GB DDR3------------------RAM: 3 GB DDR2
--------HDD: 1 TB-------------------------HDD: 250 GB
--------Video: ATI HD 5650 1GB---------Video: ATI X1600 Pro 512MB
--------Windows 7 64 bit-----------------Windows Xp SP2

Намалях увеличавах графика и ефекти нищо не помага. На стара ми машина върви перфект. На новата лагва и не може да се играе. Според мен е от Win 7 64-ката. Някой да е имал подобен проблем. ?
 #157112  от Scout
 съб сеп 24, 2011 11:36 pm
Свали я наново, може да се оправи.. Не виждам иначе друга причина да лагва. :/
 #157393  от RareIce
 нед сеп 25, 2011 9:45 pm
Пробвай да инсталираш нови драйвери на видеокартата.http://tinyurl.com/yaxd2yn
 #157628  от KRONEN
 пон сеп 26, 2011 7:33 pm
RareIce написа:Пробвай да инсталираш нови драйвери на видеокартата.http://tinyurl.com/yaxd2yn
Не е от драйверите за 3-път ги сменям.

По разрових се из Google и там има доста интересни неща. Пробвах пипането в регистрите .... не помага ... пробвах да инсталирам разни фиксиве същата работа. направо съм полудял ...

Май ще се наложи да сменям от 64 на 32 бит. само там го нямало проблема.
 #157629  от FIIIIIISH
 пон сеп 26, 2011 7:35 pm
Ristaki написа:Колега, мога да ти дам няколко предложения, пробвай като въведеш тези стойности в конзолата:
Код: Избери всички
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
rate 20000 или 25000
Ако това не стане намали
Код: Избери всички
cl_updaterate 66
cl_cmdrate 66
Казвай ако не става да мислим нещо друго :)
Това мисля че ще те устрои :)
 #157813  от RareIce
 вт сеп 27, 2011 12:53 pm
Пробвай да изключиш напълно звука.

1.Натисни десен бутон върху My Computer.
2.После Properties.
3.След това Hardware и натискаш Device Manager.
4.Там под Sound,video and game controllers би трябвало да бъде твоята соунд карта.(при мен примерно е Realtek High Definition Audio)
5.Даваш десен бутон и Disable .
6.Пусни играта и виж как е.

Надявам се да помогне.
 #158160  от KRONEN
 ср сеп 28, 2011 7:23 pm
Четене четене и пак четене .... Накрая един беше писал ,че е изключил Steam преименувал е Steam папката на STEAM и всичко се оправило колкото и безмислено да ми се струваше реших да пробвам XD и взе ,че стана. Мерси за помоща !!
 #158426  от LaMqTa
 чет сеп 29, 2011 12:02 pm
KRONEN написа:Четене четене и пак четене .... Накрая един беше писал ,че е изключил Steam преименувал е Steam папката на STEAM и всичко се оправило колкото и безмислено да ми се струваше реших да пробвам XD и взе ,че стана. Мерси за помоща !!
wtf xD...Честито!

/lock