Официалният форум на iPlay.bg 

Всички предложения, които не са одобрени от нас.

Съгласни?

Да
3
43%
Не
4
57%
 #427572  от borcheto
 пон юни 04, 2018 9:31 pm
1. Ако може да се направи нова опция когато някой стане "последния оцелял затворник" да му се дава опция да избира следващия рунд какъв ден да се играе. Но не всеки който остане последен да има това право,а примерно един и същ човек ако остане 3 пъти последен в рамките на 1 карта от 40 минути чак тогава да има това право. Примерно играч djibrata успява 3 пъти да остане последен и му се отключва правото да каже какъв ден иска следващия рунд. Така според мен някой хора ще се стараят повече да останат до края отколкото да бунтят. Другия вариант е ако останеш 3 пъти последния оцелял следващия рунд да ти даде специален скин "само за рунд или два" може да е вип скин или отделен специално за тази работа. (Говорим,че това го има като опция, тоест ако избереш да играеш deagle,awp,scout тези другите опции директно отпадат. Ако решиш да избереш скина получаваш само скина, ако решиш да избираш ден си избираш деня. Уточнявам за да не си помислите,че хем ще играеш deagle дуел хем ще имаш скин и така 1000 неща.

2. Другото което предлагам е ако може да се сложи някакво ограничение на HNS деня защото понякога става прекалено банално да чакаш 10-15 минути. Дори да има админ и предлага пакове играчите ги отказват и така може цял мап да чакаш според зависи мапа дали става за криене.. Ако може да се направи при продължение повече от 10 минути на деня да изписва на екрана както сега " затворниците спечелиха този рунд " и да им се даде по 10 пака на останалите живи затворници и готово.

3. Когато се играе някаква игра, примерно футбол и simon-a разпредели всички затворници по glow но забележи,че липсва 1 терорист в случая (бунтар) да се вкара в simon менюто опция "бунтари" и когато прегледа никовете на играчите и разбере кой е бунтара да натисне на неговото име и автоматично на този който е избрал да му даде звук който да го "издава" през 5 секунди да кажем. Целта е самия бунт да стане по бързо и затворника да не си позволява да се крие да бави играта и така всичко да става на по високи темпове, защото е имало случай когато бунтят се крият и след това остават последните оцелели. Или когато някой бунти и както вече казах simon-a e разбрал ника на бунтара и когато цъкне на неговото име освен звук може примерно да му взима и по 5 кръв ако остава афк повече от 30 секунди (примерно е duck-нал някъде и бави цялата игра)
Pull The Trigger харесват това
 #427576  от BlueTwist3r
 вт юни 05, 2018 12:22 am
1. Ако дам право на избор на последния затворник да си избере дали ще бъде ден на следващия рунд, то той ще има достъп до тази опция само при достигане на 4 точки от дуели. Но въпреки това в момента дните се пускат само от администратори, което ще значи че трябва да го променям да се пуска и от заявка на последния затворник. Отделно ако го направя, за да се пусне ден първо полицаите трябва да се подготвят да се скрият и отнема време, не мисля че има смисъл от това. Най-добре си е админите да пускат дни. Другите възможни неща като скин са твърде много екстри, не.

2. Най-вероятно ще въведа функция която прави някакво действие когато мине определен брой време след като са останали 2 живи затворника, но не съм сигурен в това за момента.

3. Това е напълно безсмислена идея
 #427579  от Красьо
 вт юни 05, 2018 8:51 am
BlueTwist3r написа:
вт юни 05, 2018 12:22 am
2. Най-вероятно ще въведа функция която прави някакво действие когато мине определен брой време след като са останали 2 живи затворника, но не съм сигурен в това за момента.
Какво мислите за добавяне на movement speed на надзирателите? Според мен, драстично ще намали времето за търсенето.
Petrow, murtaugh., HolySqeak харесват това