Официалният форум на iPlay.bg 

Всички предложения, които не са одобрени от нас.

Съгласни? Моля пишете коментари.

Не
4
67%
Да
2
33%
 #427506  от borcheto
 пет юни 01, 2018 2:13 pm
Здравейте потребители на форума. Всички виждаме,че jailbreak сървъра е далече от добрите си години когато беше постоянно пълен и играта беше брутално добра. Това което ще предложа няма да оправи положението и сигурно няма да привлече нови играчи но все пак ще го предложа защото ми писна от хора които не знаят къде се намират. Играч "Pili", този човек постоянно се мята в отбора на надзирателите дори когато няма нужда - добре нека не го правим на проблем, ако знае правилата и знае как да направи обстановката и играта по добра няма проблем нека да се мята надзирател. Ок но ще го направим на проблем защото такива хора като този играч и много други гонят хората и става пустош. Предлагам да се направи някакво меню което да е достъпно само за хора с над 5 хиляди изиграни минути или над 3 хиляди. Когато някой като "Pili" се метне надзирател това меню да излиза и да гласи следното: 'Съгласни ли сте този човек да бъде надзирател/simon? С опция да избираш между "да" "не". Ако избереш "не" го връща затворник и толкова. След като веднъж е избран,че хората не искат да е надзирател да се ограничи правото му да се опитва повторно да се мести надзирател до края на мапа ОСВЕН ако админ не го премести. Знам,че идеята не е най-добрата и няма да реши всички проблеми но какво друго да се измисли? Нямам право да държа сметка защо няма постоянно админи.. разбирам,че всички сме хора и не всеки може да стои в някаква игра 24/7 това ми е напълно ясно. Сега може да кажете - добре ако направим идеята но в сървъра има само нови играчи и нямат 5 хиляди минути каква полза от това меню? Моето мнение е: не всичко може да се направи да е перфектно автоматизирано едното за сметка на другото винаги е така. :) Сървърите нямат изкуствен интелект,че да вършат цялата работа,ако беше така нямаше да има админи и така. Според мен със сигурност трябва да се направи нещо по темата. Дали ще е моята идея или някаква друга все тая, колкото по скоро се измисли нещо толкова по добре. Лесния вариант е да има админи 24/7 и да оправя положението което вече казахме,че няма как да стане. Моля,когато гласувате с "ЗА" "ПРОТИВ" напишете и коментар защо давате вашата оценка защото много хора се правят,че разбират нещата но това не е така. Ако толкова много ги разбираха нещата щеше много често да има някакви предложения за развитие,а аз такива не виждам.
 #427507  от ⸇ᴴᴱ ꃅ꒤ꋊ꓄ꍟꋪ
 пет юни 01, 2018 2:36 pm
Значи искаш пълен сървър, което няма как да стане без нови играчи, но искаш на новите играчи да им се каже "Извинявай, ама като направиш почти 4 дена игрално време тогава ще можеш да си полицай"? А това с менюто, когато някой се метне полицай е просто абсурдно... Не знам наистина как, докато си писал всичко това, не си осъзнал колко злоупотреби ще има с подобна "екстра". Проблема ти е с въпросния играч "Pili" и това си личи от далече.
 #427509  от borcheto
 пет юни 01, 2018 2:52 pm
Не знам какви проблеми имам с играч "пили" и какво си личи но се изказа много непрофесионално. Тогава защо е направено да ползваш екстрите от /skills когато имаш определени минути? Какво да кажем на новия играч - ами ще можеш да ползваш екстрата "специален нож 20% или 115 кръв когато направиш 2 хиляди минути"? Тогава измислете друг вариант например можеш да стоиш 24/7 като не искаш да се случват такива неща. Преди 1 месец имаше 16 админа сега са 10. Предполагам знаеш защо? Защото не са редовни, други защото правят гафове. Измислете нещо бе хора вие сте модератори вие се отговорници вие държите тия сървъри предполага се,че вашите идеи трябва да са безгрешни и уникални. Нали виждам 80% от мненията на хората тук когато предложиш идея и се започва: ама знаеш ли колко злоупотреби ще има,като го писа тва къде ти беше акъла" ама чакай малко лесно е да намираш слабите места на човек който се опитва да измисли нещо. Аз не съм в тази вашата област и не се занимавам с сървъри нормално е идеите ми да не са много адекватни но поне се опитвам да измисля нещо. Ще те помоля да напишеш най добрия вариант да се оправи този проблем. След като даваш толкова остри критики би следвало твоята идея да е на много добро ниво. Поставете се на наше място- играчите, има няма 5/10 човека сме в сървъра и вечер влизат 15-20 и пак стават 5/10 и от тия 10-15 играча като влязат 3-4 които не са запознати с нещата и влязат надзиратели кво става? Влизаш ли да погледнеш колко оплаквания има като се метнат такива? Имал съм проблем с "пили".. няма да коментирам братле. Какъв проблем може да има някой в интернет с човек който не познава и най-смешното в някаква игра? Малко е смешно това което казваш,та аз се разбирам с всеки на живо и до сега не съм имал проблеми с никой какво остава за някаква игра ама това е друга тема. Като има нови играчи не значи,че ще напуснат сървъра като им кажеш "трябват ти определени минути за надзирател" не е ли по смешно всеки нов играч да се мята надзирател? Как така нов играч влязъл да играе преди 2 минути може да знае всички правила,тънкости,карти,игри и др. Естествено,че по добре такива нови играчи да не се мятат надзиратели докато не привикнат с цялата обстановката и не им "светне" на очите какво трябва да правят. Ако говорим за злоупотреби то и сега си ги има. Нали има випове с меню да мятат играчи аз съм бил свидетел как такъв "вип" влезе мента се надзирател мента си и приятели през това време други играчи питат може ли надзирател и следва: "kuv si ti we ne se moli" ако говорим за злоупотреби това какво е? Мятат се само познати хора надзиратели и "режат" крилцата на другите играчи.
 #427510  от ⸇ᴴᴱ ꃅ꒤ꋊ꓄ꍟꋪ
 пет юни 01, 2018 3:08 pm
Да ти трябват 4 хиляди минути в игра, за да си полицай и това да имаш някаква екстра под формата на кръв примерно, са да две много различни неща. Модераторите държим чист форума, това ни е работата, така че явно живееш в някаква заблуда, че сме длъжни на някой сървър. Това, което е предлагаш е абсурдно за мен и съм против, това е. А мненията, които пускаме тип "ще има злоупотреби" са точно, защото знам и многократно сме виждали такива. Разбира се, че при пълен сървър ще метна някой, който е наясно с правилата (т.е, както ти ги наричаш приятелчета), а не някой новобранец, който ще избие сървъра и ще си отиде, а когато няма хора лично аз мятам играчи, които за пръв път виждам, но това е друга тема, която няма да ти е понятна, понеже ти си имаш изградено някакво мнение на базата на някакви митове, че сървъра винаги ще е в перфектно състояние, че админите са онлайн 24/7 и че сме ви длъжни с нещо.
 #427511  от borcheto
 пет юни 01, 2018 3:15 pm
@⸇ᴴᴱ HUИTΞƦ Не братле нямам никакво мнение и не живея в заблуда. Аз съм един играч и това е моята идея, не съм никой да казвам колко трябва да стоят админите дали 24/7 дали 555/7 все тая. Това е моето мнение и идеята ми нищо повече не исках да кажа но явно всичко тук се превръща е едно голямо мазало (спор) както виждаме и в флууд темата. Аз няма да пиша повече нищо свързано с тази тема дори и да ме псуват което е много вероятно, оставям на вас - хората които се занимавате с всичко това да решите дали идеята става за нещо или покрай моята идея да я доразвиете в по добро решение. Лек ден на всички
 #427512  от Ainz Ooal Gown
 пет юни 01, 2018 3:18 pm
Когато някой се метне и не се справя често следва бан от CT. Това със simon да се пита е абсурдно, от сега се сетих как може да се троли. С минути можеше да се мята преди, не нз дали още може, ама сиг може стига да няма админ или вип с тиймменю.
Останалото не съм го чел, няма и да го чета. Против ти гласувам на предложението с гласуването за simon.
 #427513  от ✪DmXxX
 пет юни 01, 2018 3:57 pm
Разбирам. В момента така е направено, че ако в сървъра няма vip/admin играчите с над даден брой минути да могат да се мятат сами. Ще проверя колко са тези минути и може да ги увеличим. Например - ако нямаш 2000 минути да не можеш да си полицай (май е така в момента). Отделно точно този месец е тежко положението, защото дори на мен ми е трудно да влизам с тези балове и сесия. Всяка година е така. Благодаря за отзива, за съжаление твоето предложение се отхвърля, но темата остава отключена докато не проверя минимум минутите необходими за CT.