Официалният форум на iPlay.bg 

Всички предложения, които не са одобрени от нас.

Бихте ли играли ако има подобен тип сървър?

Да
1
14%
Да, но ако има играчи
2
29%
От време на време
Няма гласове
0%
Не
4
57%
 #423000  от razmisli i strasti
 чет мар 29, 2018 7:48 pm
Здравейте, искам да предложа един gamemode за CS:GO, а именно "AWP NoScope, от името всеки може да предположи за какво г/д става въпрос, незнам дали изобщо ще се сбъдне, но това не ми пречи да опитам.

Става въпрос за 2 отбора с цел елиминиране на противниковият отбор, като за целта използват AWP без да могат да използват телескопа на снайпера (Общо казано играчите в единият отбор са 12 общо 24 играча).


1. Различни за игра карти.
2. Магазин за аксесоари (Скинове на играчите, шапки, трейлове, tracers (След изстрел оставя моментна следа от оръжието до крайната му точка) ).
3. Двоен скок (Не е препоръчително).
4. Bunny Hop
5. Други (Ще се измислят с течение на времето).
Като искам само да отбележа, че това е само шаблон на това, което може да се направи.

Лично Аз съм играл в няколко подобни сървъра, които бяха от известни немски вериги за CS:GО, играчи имаше от цяла Европа дори от България. (Сървърите бяха пълни през по-голямата част от денят, имаше покупки с реални пари и печалбата за немците беше сигурна, докато в България незнам дали може да се препечели нещо.)

:ps: Разбирам, че може да нямате парите и времето за направата на подобен тип сървър, но ако този проект се сбъдне съм сигурен, че ще има много играчи, любители на подобен тип игри. В България няма подобно нещо (или поне аз незнам за такова) и ще бъде добре ако ние направим първи такъв. :)) :thumbs_up:
Jus7_g1rL, WHOYOUBOW, A. -Cocaine харесват това
 #423018  от ⸇ᴴᴱ ꃅ꒤ꋊ꓄ꍟꋪ
 пет мар 30, 2018 11:28 am
Главната причина е, че няма ресурси за 3ти сървър. Сега реалната - шуут сървър с такъв екстри? И, не, такива сървъри не "живеят" дълго.
razmisli i strasti, 갓세븐 харесват това
 #424446  от TN!
 нед апр 15, 2018 7:13 pm
Отхвърля се
razmisli i strasti харесват това