собственик съм на ник [infinity] - radko0 и от извесно време не съм влизал в д2 сървърът и решиш един ден да влезна да играя и ми изписва (you have no entry from dis server) направете нещо по въпроса
то така лесно

ми махнете му випа тва си е моят личен никSeNsAtIoN написа:Някой се е регистрирал с ника ти във вип системата (vip.iplay.bg), ако искаш да играеш трябва да го смениш.

Със сигурност някой няма да тръгне да сменя ника във ВИП системата и да си прави труда да разбере дали наистина става дума за друг човек, или пък ти се опитваш да играеш с ника на друг играч. Достатъчно е да се регистрираш в системата за да не може някой друг да те изпревари. Никът ти няма никакви авторски права, че само ти да може да го ползваш. Стегни се малко, изречения като горното са доста глупави. 

Регистриран на: нед окт 27, 2013 11:27 amOciXCrom™ написа:Със сигурност някой няма да тръгне да сменя ника във ВИП системата и да си прави труда да разбере дали наистина става дума за друг човек, или пък ти се опитваш да играеш с ника на друг играч. Достатъчно е да се регистрираш в системата за да не може някой друг да те изпревари. Никът ти няма никакви авторски права, че само ти да може да го ползваш. Стегни се малко, изречения като горното са доста глупави.
Ник в ЦС: [Infinity] - radko0
аз да играя с друг ник

Последна промяна от P$yCh0 на съб окт 17, 2015 7:32 pm, променено общо 1 път.
Причина: Колегата @OcixCrom ти е обяснил много добре как стоят нещата. Заключвам темата!