Дадения материал няма да го гледам, понеже съм бил свидетел и то ОБВИНЕН от теб, за игра с хак, хахаха. Дали са празни приказки или просто си мислиш, че не си спомням? Не са ми нужни доказателства на мен, въпреки, че преди час ми дадоха такива. На тях ясно си личи, как почваш да обвиняваш някого за хак (Wall) естествено. А и нямам облаги от това да ти пиша тези неща в момента (нито желая да се правя на по-висш). Точно с ник Elvis Presley ми спомена няколко пъти, че играя с Wall hack. Ти нямаш и малка представа от играта, а си тръгнал да даваш мнения и да оборваш админи? Не си прави този труд. Както казах, предупредил съм те, АЗ, тоя път. И ти давам съвет да престанеш да пишеш ТИ празни приказки, защото почваш да дразниш, хората с големи усти като теб са ми пределно ясни. Не давам подкрепа на Len4eto, само защото е Админ, а защото имам ЛИЧНИ наблюдения в този сървър и специално за теб. В следващия момент в който разбера/видя и т.н. че си тръгнал да многознайстваш и да пречиш на администраторите, да се месиш, възпрепятстваш работата им, бана ти е вързан в кърпа и махане няма да има.
?ǝɯ oʇ uǝʌıƃ uǝǝq sɐɥ ʇɐɥʇ ʇɟıƃ ǝɥʇ sı ssǝupɐɯ