Официалният форум на iPlay.bg 

Форумът е предназначен за всякакви заявки свързани с Counter-Strike или AMX Mod X. Заявки за редакции на плъгини също може да се пускат тук.
Правила на форума: ПРОЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ ТЕМА!!!

Не ползвай този раздел ако заявката ти съответства с някой от под-разделите най-отгоре!
Заявки за изработка на плъгини, заявки за преработка на плъгини и заявки за ресурси за играта не се пускат в този раздел!
 #102302  от Blo0d
 чет май 26, 2011 3:43 pm
//Понеже не намерих специален форум за тази цел и ще пиша тук...
Значи от скоро време работя с VHE, имам няколко карти, но чак сега ми се наложи да попитам един доста "неуместен въпрос" и може би тъп, но никой не се е родил научен. Та въпроса.. Има ли начин да избера "custom" мерки на блоковете(X;Y)? Т.е. да не са определените "квадрати" от мрежата. Понеже е доста трудно така и някой обекти стават особено големи въпреки "FIT". Надявам се да ми отговорите изчерпателно и без присмех :) :iplay:
 #102360  от OciXCrom™
 чет май 26, 2011 6:34 pm
Не знам дали има но ако не искаш големи обекти натискаш на [ и така можеш да направиш по малки
 #102368  от Blo0d
 чет май 26, 2011 6:46 pm
Doctor_Crom написа:Не знам дали има но ако не искаш големи обекти натискаш на [ и така можеш да направиш по малки
Мисълта ми беше вместо да е по квадратната мрежа да е по-малък и тънък. Защото съм гледал и по картите по-тънки предмети и блокове.

//Примерно сега като правя врата тя вместо да е в нормални размери като по обикновенните карти, тя е два пъти колкото нормален човек... Затова питам. Или пък дебелината на стените е много широка или пък много малка. :thumbs_down:

//Готов съм. Заключете темата, намерих решението! :thumbs_up: