Официалният форум на iPlay.bg 

Всичко свързано с дизайна, обработката на изображения и прочие.
 #430833  от Forest
 чет дек 27, 2018 5:30 pm
Като за начало знам, че съм доста зле с PS. Ако са забранени изработките с имената на други вериги, драснете едно ЛС и ще ги премахна. Знам, че ранковете и другите работи са бая малко, но само т'ва успех' да открием на компо. Изработките с HDS на тях, отдавна вече не работи.. Отворен съм за мнения и критики! :drinks:

Аватари
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение - Знам, не съм убав.. ;(
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ранкове
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Банери
Изображение
Изображение
Някакви глупости
Изображение
Изображение
Изображение
razmisli i strasti харесват това
 #432875  от Forest
 ср мар 20, 2019 2:59 am
Не съм сигурен дали бъмпа в този раздел е разрешен, но ще рискувам. Реших да ъпдейтна темата понеже нямам бутона "Избутай темата". Знам, че ранковете не са доизмислени като хората, но не съм вложил много труд в тях. Приемам мнения и критики!

Ранкове;

Администратор
V1 - Изображение
V2 - Изображение

Глобален Модератор
Изображение

Сървър Админ
Изображение

Аватари
1 - Изображение
2 - Изображение
 #433327  от Forest
 пет май 31, 2019 3:51 am
Малко ъпдейт на темата, правих някакви глупости да си запълня времето.. Мнения?
PS; Обложката на ранка е рязана в двата края..

С ефектите - Изображение

Без ефектите(заради двата края) - Изображение

Def аватар - Изображение
TN! харесват това
 #433351  от ~ 420 blaze it.
 ср юни 05, 2019 4:38 pm
Здравей,
Изработките ти на първият пост - не са лоши, но има още какво да се иска. Слагай малко и Gradient и ще изглеждат по-хубави аватарите. Също така избирай хубави шрифтове, защото ползваш еднотипни шрифтове.
Виждам, че слагаш и overlay рамка, която ти предлагам да намаляваш opacity на 30-40. Банерите са нищо особено като цяло.

Изработките ти на вторият пост - Аватарите са същата работа. Ранговете са добре направени, но в ляво дето ти е BCS там не ти се получило много, много огъня. Също така слагай малко светлинка на ранговете, светлинка в такъв смисъл, че посредата на ранга, например да е по светло, а отдясно и отляво да е същия цвят какъвто трябва да си е, мисля че ще изглежда по-хубаво. Иначе с тоя огън ранговете къртят, браво.

Изработките ти на третият пост - Аватарите са хубави, но ето, че пак стигаме до проблема с overlay рамките, но аз ти казах по-нагоре, така че мисля, че си разбрал, така че няма смисъл да ти повтарям. Другото, което е че забелязах, че като слагаш текст го правиш на overlay, недей, защото така хем грози аватара, хем грози и текста и на някои не се вижда хубаво. Ранговете половината не ги виждам, защото ми пише "Изображение", оправи си го това. Иначе този, който виждам първи, е нищо особено, а другият е на HDS, и разликата е, че си махнал отгоре огъня и си добавил някъв текст, който си е по принцип, но е Администратор (оригиналния).

Та, след толкова писане и обясняване ти давам оценка 7/10 другият път се старай и се пробвай нови неща. Виждам, че имаш потециал и желание да се научиш да работиш с фотошоп, така че ако имаш Discord или Skype ми пиши, тъй като имам едно предложение за теб. ;)

Discord: heartbreaker#1055
Skype: mario.prodanov37

Успех за напред!
Forest харесват това