Официалният форум на iPlay.bg 


• MoD: JailBreak | Status: Изображение | Connect: 93.123.18.35:27015/jb.iplay.bg:27015

Модератори: BlueTwist3r, Екип банове

 #429013  от KRUGER
 съб авг 04, 2018 12:15 am
Здравейте, наскоро се сетих за вас и ми домъчня за хубавите дни които си прекарвах в този сървър преди години, та реших да ви посетя и поиграя в нощите когато имам време. Радвам се, че за толкова време сървъра е оцелял и посещаемуста му не е намаляла драстично. Въпреки това обаче много избързах да се радвам, след като станах свидетел на безобразието и безграничните нарушения на правилата. Не целя да обидя никой, но ако някой се припознае в редовете по-долу да не се чувства лично засегнат.

1. Масово нарушаване на командата Freeze, остава без наказано: Накратко тази команда никой не си я спазва, но абсурда, е че полицаите оставят това без наказано. В редките случаи когато се появи някой по-строг, той бива обвиняван за frager и на всичкото отгоре някои администратори толериват това като неуместно държание от страна на надзирателя и го премахват като такъв.

2. Съживяване на играчи от администраторите като масова практика: Не разбирам защо това се прави. Абсолютно е нормално надзирател да убие някого без да иска или да сгреши, но това е изцяло негова грешка. Според правилата следва да даде Free Day на убития затворник на следващия ден, но вместо това администраторите се намесват и съживяват затворника и го връщат в играта. По този начин: първо се намесвате пряко в правилата на сървъра и ги нарушавате, Второ оставяте действията на надзирателите безнаказани за следващия рунд. Искам да подчертая, че за една седмица игра станах свидетел много пъти на подобно поведение до такава степен, че аз буквално не видях идивидуален FreeDay за това време игра което е абсурдно.

3. Масово говорене: АМА МАСОВО. Щом имам микрофон ще говоря по него, е масова практика на някои играчи в сървъра. Отново без наказани и оставени на свободия да си развяват байряка, с цел да се покажат колко са интересни на останалите.

Иначе браво за нововъвденията с чертането на линиите и Саймън менюто, радвам се че има хора които се грижат за сървъра. Надявам се като стар приятел на сървъра да обърнете внимание на това което написах. Надявам се до година две, когато вляза пак, сървъра да е все така пълен. Поздрави на всички стари приятели :drinks:
Красьо, Escap3plaN, Belugata и 4 други харесват това
 #429035  от OciXCrom™
 нед авг 05, 2018 2:19 am
TN - моля те обясни ми защо си метнал темата в кофата???

1 - движението на мишката и леки движения от място отдавна не се считат за кой знае какво нарушение на командата. Freeze командите са почти 50% от всеки рунд и няма много смисъл играчите да стоят и да не правят нищо през цялото това време. Същото се отнася и за надзирателите които убиват за най-малкото нещо - даже и в правилата го има ако не се лъжа. Достатъчно е да се стрелне един път като предупреждение, няма смисъл да се проваля целият рунд на хората. Едно време бях предложил движение на мишката да не се счита като нарушение на freeze, ама нищо не стана от тази работа.

2 - тук забравяш една доста голяма работа, именно търпението на играчите. Като вземем предвид, че рундовете може да траят и до 20 минути, на никой не му харесва да бъде убит по-погрешка в началото на рунда и да чака 20 минути за да получи свободен ден който трае само 90 секунди. Огромен е шансът играчът да напусне играта поради такава случка и затова съживяване в такива случаи е по-добър избор отколкото свободен ден. Същата работа е и по време на игра - няма смисъл целия рунд да ти се провали поради грешка. Свободен ден все още се дава, но доста по-рядко. Даже ако играчът е останал последен и е убит без причина, понякога му се дава и избор дали иска да получи свободен ден или пък определено количество JBPacks, което е могъл да спечели от last request игрите.

3 - тук нямам какво много да кажа. Когато не се говори играта е доста по-скучна. Няма проблем някой който не е Саймън да каже няколко думи ако Саймън не ползва микрофона. Прекаляването с микрофона винаги си е наказуемо.

ПС - помня те още от началото на сървъра. Радвам се, че стари играчи не са забравили за сървъра и са се върнали поне да го погледнат. Доста неща са променени, целият мод е пренаписан и е авторски, демек само в този сървър можеш да намериш този мод и огромна част от нещата в него.
JmeLche, rad0, 갓세븐 и 3 други харесват това