Официалният форум на iPlay.bg 


• MoD: JailBreak | Status: Изображение | Connect: 93.123.18.35:27015/jb.iplay.bg:27015

Модератори: BlueTwist3r, Екип банове

 #430246  от -RuthlesS-
 ср окт 24, 2018 9:19 am
Име на деня:Zombie day
*След пускане на деня ще започне да се отброява 10 секунден таймер преди да се избере произволен затворник за зомби
*Затворниците трябва да убият зомбито.Ако зомбито умре,затворниците трябва да убият и живите надзиратели
*Надзирателите НЕ участват преди да умре зомбито
*Зомбито афектира затворниците.Когато ударите затворник му причинявате bleed effect(като той прави 25 dmg за 5 секунди/или по 5 dmg за секунда/)(или one hit kill)
*Светлината по мапа е спряна или силно намалена като около зомбито има светлина(подобно на nightmare-около надзирателите)
*Затворниците са със nightvision
*Зомбито също има много висок/или само висок speed и ниска гравитация
*Пример за кръв (за всеки жив затворник зомбито получава +200 кръв)пример 3 затворника Х 200 кръв=600 за зомбито или вариант 2 при който зомбито получава 8000 кръв
*Пример за оръжия за затворниците mac10/tmp/p90/Xm1014 и т.н.
*Пример за MVP /2Х freeze гранати/м4а1+250 hp/M249/ak-47+250 hp и т.н.

:drinks:
Последна промяна от BlueTwist3r на чет окт 25, 2018 12:10 am, променено общо 1 път. Причина: не мога да повярвам че не знаеш дните в жб
Kit-Kat харесват това
 #430247  от Kit-Kat
 ср окт 24, 2018 10:04 am
Djibra, вече има такъв ден казва се асасин можеш да го видиш Тук-> viewtopic.php?f=60&t=32526 но това със идеята за замръзяващите гранати не е лошо
ПАЛАЧИНКА харесват това
 #430964  от ILoseControl
 нед дек 23, 2018 2:36 am
Здравейте, не знам дали темата е актуална в момента, но от известно време имам идеи за няколко нови дни, единият от които видях, че е подобен на друг, предложен от играч по-горе.

Име на деня: Protector Day
Описание: Надзирателите трябва на всяка цена да опазят саймън-а. Ако той умре, отборът на надзирателите се счита за загубил и всички те биват автоматично slay-нати.
Надзиратели: получават shield и deagle, имат 300 hp.
Саймън: получава ak47 и awp, има 600 hp.
Затворници: получават ump и scout, имат 100 hp, нямат право на last request.

Име на деня: Revolt
Описание: нощ е (силно намалена светлина), надзирателите нямат оръжие подръка, а затворниците се вдигат на бунт. Надзирателите трябва да се разделят и да се скрият добре някъде из картата, защото имат провизии само да се защитават и да бягат, но не и да се бият.Затворниците имат оръжия и трябва да открият и убият надзирателите в рамките на 60 секунди, докато все още имат предимство. След изтеклото време светлината се връща, надзирателите получават оръжия и трябва да накажат затворниците.
Надзиратели фаза 1: получават 750 hp и издават шум на всеки 20 секунди, за да ориентират затворниците. Имат speed, super punch, malfunction grenade, flash grenade, smoke grenade и shield, и трябва да ги използват по предназначение, за да оцелеят до 2-рата фаза на деня. Нямат електрошок (могат да се бият само с ръце и със super punch да бутат играчите, които им пречат да избягат).
Надзиратели фаза 2: получават m243, super punch ще им помогне бързо да се справят със затворниците.
Затворници: получават suicide bomb и помпа (доста подходящо оръжие - затворниците трудно ще могат да убият надзирателите от далече и това им дава повече време да се спасят, но същевременно, ако се намират близо до тях, лесно може да ги убият), нямат право на last request.
Награда: спечелилият отбор получава 2 jbpacks(терористи)/1 точка(надзиратели).
Dayshop: nightvision

Име на деня: Masquerade
Описание: Двата отбора трябва да се избият, но полицаите сa дегизирани като затворници (алтернатива: на всеки 20 секунди всички (затворници, надзиратели, саймън) получават произволен skin на затворник, надзирател или саймън). Пуснат е friendly fire, всеки може да убие всеки. При team kill играчът умира директно от guilt, съответно всеки трябва да се води от радара (а май не много хора го правят) и да цели да не убива съотборниците си.
Надзиратели: получават 350 hp, famas
Затворници: получават famas, нямат право на last request

П.П. Още едно предложение:
Име на деня: Vampire Day
Описание: вампирите (затворниците) имат 20 секунди да се скрият (така че все пак да не е зад най-забутания кашон на картата). След изтеклото време те започват да горят. Надзирателите имат godmode и не участват, докато не остане последен затворник. Целта на затворниците е да останат последни, единственият начин е да се бият един с друг. При успешен удар в глава получават 100 hp, при успешен удар някъде другаде - 50 hp, а при убийство - 300 hp. Последният останал затворник продължава да гори, но автоматично получава голям бонус hp и трябва да се справи сам с надзирателите.
Затворници: получават 1500 hp, awp (единственото оръжие, което могат да използват, не могат да сменят на юмруци за лесен hp leech и следователно са бавни и по-лесни за уцелване), последният затворник бива set-нат на 600 hp.
Надзиратели: godmode докато не остане последен затворник, оръжията и hp са както по принцип. Нямат право да се крият от последния останал затворник, трябва да го намерят и да се бият с него.
Награда: последният оцелял затворник получава свободен ден, ако успее да убие всички надзиратели (ако са по-малко от 4)/4 или повече надзиратели.

Надявам се да може да се осъществят или поне да се вземе някоя идея от тях.
shaynes, 우승자 харесват това
 #431633  от Anything >>
 чет яну 10, 2019 12:28 am
Здравейте, имам някакви предложения за днй, които можи би ще допринасят разнообразие за играчите.


1.Freeze Prisoner Day => CT: 100HP ; T: 100HP. двата отбора получават по 1 Flash granate също така затворниците получават Gravity, а полицаите Speed i Drug-дрога. Затворниците нямат право на оръжия, ако бъде взето такова бива автоматично слайнат, също така ще имат време да се разпръснат по мапа. Та на този ден когато надзирател докосне затворник той моментално се замразява. На този ден всички затворници са ДЛЪЖНИ да си помагат! Целта на деня е затворниците да размразяват техните съотборници като просто докоснат замразен такъв. Ако бъдете замразен 1път на 2-рия път ще умрете! Last Prisoner - Последният оцелял затворник печели 5/10 JBpacks защото е последен и last requeat.
======= Надзирателите не могат да бъдат убити от затворниците!
2. Mafia Day => На този ден, един от надзирателите се превръща в "Boss of the mafia". - шефа на мафията, той получава M4A1 и USP, гравитация и голямо количество кръв. А неговите мафиоти - "надзирателите" са с Famas или Ak47 и 300/400 кръв, - Затворниците 150 кръв ; Оръжие за тях: TMP ; MVP- 250 кръв и AK47 Та ако "Boss - шефа" умре, всички други надзиратели умират автоматично с него! Целта е затворниците да убият шефа на мафията, а надзирателите да го опазят.
===== В началото на деня полицаите ще имат време да се скрият и заложат чакайки затворниците!

Може да ви харесат, като предложения за тези 2 дни, ако не, може да се вземе нещо от тях и да се осъвършенстват.
:))
Последна промяна от BlueTwist3r на чет яну 10, 2019 1:48 am, променено общо 1 път. Причина: 1. този ден не е твоя идея защото съществува вече и се знае, идеята е собствени идеи 2. капитанското ми меле не е ли почти същото?