Официалният форум на iPlay.bg 


• MoD: JailBreak | Status: Изображение | Connect: 93.123.18.35:27015/jb.iplay.bg:27015

Модератори: Stargame, BlueTwist3r, ShadoWMiaR, Екип банове

 #438230  от SOLG1
 чет юни 25, 2020 7:50 pm
Исках да изиграя 1 спокоен рунд без бунтове братле не ми трябват добрините ти :) след като видях какво искаше да направи марудера не исках да се бунти и да се провали рунда отново :) и отново ти казвам това не го броя като team kill, защото мога да се направя на хамав и да ти кажа, че съм искал да бунтя и точно в този момент си скочил :)
 #438231  от 6Lqp
 чет юни 25, 2020 7:53 pm
Да се беше направил на "хамав" по-малка злина щеше да си сториш. Спирам да отговарям до решение на лилав.
Валентин Шопов харесват това
 #438233  от Stargame
 чет юни 25, 2020 9:44 pm
Имаш зададена команда, нарочно се местиш, за да може съотборника ти да умре, което си е очевиден team kill. Няма за какво да спорим.
Валентин Шопов харесват това
 #438653  от Kongren
 съб ное 28, 2020 12:59 am
Бях създал тема за това по-рано, но сега осъзнах, че единствено отговорниците на сървъра могат да създават теми в този раздел, за което се извинявам. Макар че това не е оплакване, тук ще прехвърля съдържанието на темата, която беше преместена в коша. За съжаление, нямам доказателства, понеже това са случки в рамките на месеци, но въпросния админ едва ли ще отрече за тях. И както написах, това не е оплакване, а по-скоро имам за цел да намеря някаква допирна точка с админа, така че тези прояви на неприязън и неуважение да не се случват повече. Макар и да не го смятам за адекватен админ, това не означава, че трябва да има вражда между нас.

Копираното от темата
Понеже това е по-скоро запитване към админ, а не оплакване от него, затова създавам нова тема, вместо да напиша отговор в темата за оплаквания от админи. Самото запитване е към админа Appelle Moi и е много просто - какъв проблем има против мен? Ще напиша малко предистория, свързана с въпроса ми.
Преди няколко месеца се бях провинил, за което бях наказан. Най-просто казано, през цялата карта мен и един от надзирателите ни бунтеха Shadow и Appelle всеки рунд с предмети, които бяха закупували от магазина. В един от рундовете, когато не бях саймън и Appelle имаше FD, той отиде до саймъна и си купи чук. На базата на начина, по който се бяха провеждали рундовете до този момент, веднага предположих, че без съмнение ще иска да убие саймъна и затова без да се поколебая го убих. В крайна сметка беше грешка от моя страна да го правя това, защото имаше право да направи всичко това и бях импулсивен. В последствие бях баннат за една седмица от играенето като надзирател.
Причината, поради която написах тази история, е защото от тогава въпросния админ се държи несправедливо с мен. Много често търси причина, за да ме накаже несправедливо и никога не отговаря за действията си, както и че нито веднъж не е изявил желание да ме метне да командвам. Най-пресния пример за това отношение, който мога да дам, е от днес. Саймънът беше дал да играем футбол и каза, че ако топката напусне очертанията, ще я рестартирва. Няколко пъти топката беше напуснала очертанията от страната към скамейките и не я беше рестартирвал тогава. В един момент по време на играта изгубих желание да играя заради това и го попитах защо не я рестартирва, когато напусне топката очертанията от тази страна и не получих отговор. Вместо това Appelle се обади и на практика направи оплакването ми невалидно, като каза, че винаги съм се бил оплаквал. Първо, той ясно чу правилата на играта и знаеше много добре кога трябва да бъде рестартирвана топката и второ, когато се оплаквам, винаги имам адекватна причина, за да го правя. В случая имах всякакво право, за да се оплача от това, че топката не бива рестартирвана, когато саймъна е казал, че ще прави, но Appelle реши да ме гагне. В общи линии до гуша ми дойде от неговото поведение, затова след като изтече гагът ми, бях го попитал какъв проблем има с мен. Няколко пъти го попитах в админския чат това и всеки път ме игнорирваше, докато в един момент не ми каза, да спра да спамя. Когато някой играч има запитване към админ, би трябвало да му бъде отговорено, а не да казва да престанат да му пишат. На всичкото отгоре малко по-късно, след като вече по микрофона можех да му задам същия въпрос, започна да говори небивалици, че съм гледал винаги да създавам драми и че много пъти съм се бил провинявал, за което е трябвало да ме банва. В случай че неколкократно го бях попитал в админския чат и не ми отговаряше, не ми беше оставил друг избор. Никога не са ми харесвали драмите и исках по миролюбив начин да се разберем с него. И второто твърдение, че много пъти съм се бил провинявал, също е лъжа. Единственото ми провинение в сървъра е онази случка, която описах по-горе.
Той е единствения админ в целия сървър, който така се държи с мен и до известна степен ми убива желанието да играя, когато се държи така неправомерно с мен. За да пусна такава тема, значи положението наистина е сериозно. Никак не ми харесва такива неща да пиша във форума, но на този етап нямам друг избор. Нямам за цел да създавам драми във форума, нито пък да омаловажавам работата на въпросния админ. Единствено бих искал да знам защо се държи така с мен и ако все още няма желание да отговори, тогава поне някой от по-висшестоящите да обърне внимание върху ситуацията, защото аз нямам никаква сила върху положението и лично според мен е непристойно за админ да се държи по такъв начин. Ако искате, след като се оправят нещата, може да изтриете темата.
 #438654  от Stargame
 съб ное 28, 2020 2:51 pm
Няма демо или снимки, които да подкрепят твърденията ти, но дори и да имаше, не виждам някакъв особено голям проблем. Разберете се помежду си.
Валентин Шопов харесват това
 #439146  от Lobster
 ср дек 30, 2020 12:12 am
Бях баннат от ЦТ заради следното твърдение: корен квадратен от 4 е -2.
Убих играчите, които сметнаха твърдението за грешно. Няколко админа ми обясниха как -2 не е корен на 4 и BlueTwister ме банна. Затова и не съм качил демо.

BlueTwister поиска да му дам доказателство: https://bg.wikipedia.org/wiki/Квадратен_корен
В математиката, квадратен корен от число a е такова число y, че y2 = a. С други думи, число y, чийто квадрат е a.[1]

-22 = 4. Това ти е доказателството.
Например, 4 и −4 са квадратни корени на 16, защото 42 = (−4)2 = 16.

Всяко положително число a има два квадратни корена: √a, който е положителен, и −√a, който е отрицателен.

Ако Wikipedia не е достатъчно доказателство, може да питаш някой приятел. Коренувнето е някъде в средните класове. Ако не.. здраве да е. Ще го изтърпим. Просто ти показвам, че грешиш, понеже ме банна доста епично. :D Ма пък 1 седмица за 1 твърдение... толкова ли да не се справям като ЦТ :worried:

П.С.: Ако съм сгрешил мястото за оплакване, извинявам се.
Lauty харесват това
 #439147  от Stargame
 ср дек 30, 2020 12:29 am
Като човек, който се занимава с математика цял живот, мога да ти кажа две неща. Първо, yикипедия абсолютно никой себеуважаващ се човек не я ползва, особено за математика. Второ, така зададено твърдението, е грешно.
anxiety, jani mi e vsichko, Lauty и 1 други харесват това
 #439296  от TuHTuPuMuHTuPu
 съб яну 09, 2021 7:43 pm
Оплакване от админ: Spoon killer
Причина: Рокетва ме докато съм цт в ЖайлБреак. Маха ме от ЦТ заради факта, че го убих и не само него за ползване на аптечка + се заяжда. ( Вижда се на демото)
Доказателство: https://dox.abv.bg/download?id=8d3be07915
A WILD SSDLESS харесват това
 #439297  от Stargame
 съб яну 09, 2021 8:48 pm
На демото не се вижда да използва аптечка. Реално погледнато, това си е freekill.
Lauty, wiNtєD. харесват това
 #439303  от BlueTwist3r
 нед яну 10, 2021 3:38 pm
TuHTuPuMuHTuPu написа:Оплакване от админ: Spoon killer
Причина: Рокетва ме докато съм цт в ЖайлБреак. Маха ме от ЦТ заради факта, че го убих и не само него за ползване на аптечка + се заяжда. ( Вижда се на демото)
Доказателство: https://dox.abv.bg/download?id=8d3be07915
Във въпросното демо се вижда как spoon killer е на 40 кръв, и дори когато мерника ти беше върху него точно преди да го убиеш се виждаше как кръвта му не се зарежда, което очевидно показва че не е използвал аптечка. Останалите 2 затворника които уби (malkata izi и oncontrol) използваха аптечка. Ти отрече като каза че и spoon се е заредил, но реално не е. Единствено може да получиш награда бан от цт
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82