Официалният форум на iPlay.bg 

Ако имате проблеми или въпроси относно сайта или форума, пишете в този раздел.
 #368621  от OciXCrom™
 нед окт 18, 2015 3:46 pm
Тъй като смятам, че доста потребители не са запознати със системата за докладване, тук ще разясня как правилно да докладвате мненията в нарушение.
  • Когато забележите, че някое мнение нарушава Правилата на форума, редно е да докладвате мнението, използвайки бутона за докладване Изображение.
  • От падащото меню трябва да изберете правилната точка за доклад, а не някоя произволна. Пример: ако темата е пусната в грешен раздел или с неправилно заглавие, същата трябва да бъде докладвана с т. 6: Грешно заглавие или раздел.
  • В случай мнението да не съвпада с нито една от дадените точки за докладване, използвайте последната опция от менюто и напишете причината за доклада в полето за допълнителна информация.
  • Ако докладът е бил правилен и мнението наистина е било в разрез с правилата, той ще бъде затворен и ще бъдат предприети мерки срещу потребителя, в противен случай докладът ще бъде изтрит.
  • За да разберете дали даден доклад е бил затворен или изтрит, нужно е да проверите e-mailа си, който е свързан с акаунта ви. Разбира се, преди това трябва да сте избрали опцията "Уведоми ме" от страницата за докладване.
  • Ако смятате, че докладът ви е бил неправилно изтрит, можете да се свържете с модератора, който го е изтрил и той ще ви даде подробна информация.

Екипът на iPlay.bg ви пожелава приятно прекарване в нашия форум! Забранено е копирането на информацията по други сайтове, без предоставен източник към нея.