Страница 1 от 2

Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 1:41 am
от V.I.P.^Pro
От няколко дена събирам screen от д2онли ... Защото въпроса който имам аз е - РЕДНО ЛИ Е това което става?

Прегледайте снимките :
1.http://www.2shared.com/photo/W5C57q_o/d2_online.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2.http://www.2shared.com/photo/zSCG4ajo/d22.html" onclick="window.open(this.href);return false;
3.http://www.2shared.com/photo/c8YyCkhN/d222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
4.http://www.2shared.com/photo/sUV7O1pA/d2222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
5.http://www.2shared.com/photo/cljg_FY_/d222222.html" onclick="window.open(this.href);return false;
6.http://www.2shared.com/photo/D78l74Zo/d2222222.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Така след като сте разгледали добре снимките който аз така грижливо събрах и качих.Кой би ми отговорил на въпроса - Редно ли е ? Повечето от играчите , сме запознати с - viewtopic.php?f=2&t=2" onclick="window.open(this.href);return false; . Така грижливо написани от Slackware . Това се случва ВСЯКА вечер в д2онли ( и не само ) . Дал съм доста доклади , за непристойно поведение , повечето от който ненаказани ! Как в една така добре развиваща се верига , това е възможно ? По думите на някой "модератори" аз съм "некъдърен" за админ ! Въпроса е "Кой е къдърен след като това се случва вече 2-ра седмица!"...Създадохте mIRC канал за админите ( и не само ) за да може да се отзовават . До сега никога като съм написал /admin , не се е отзовал и 1 ! ОК ! Петък е , излизания , дискотеки .. Млади хора сме имаме нужда от малко разнообразие и т.н. Но ние играчите , може ли да играем в този "хаус" създаван ежедневно от някой ?
Няма да давам ип-та на когото и да било все пак не съм админ - "да не се правя на такъв".
Въпроса ми е единствено и само към Slackware , Barbukov , admin . Нека всяко друго мнение да бъде изтривано ! Просто аз ли съм збъркан , че не псувам ? Аз ли съм злето , че искам да играя нормално ? Аз ли съм злето да го съобщавам тия неща ? Аз ли съм толкова зле , че седя по цял ден на компа , опитвам се да помогна и получавам отговор - " Некъдърен си " ( Не визирам никой от тук поставените ) ...

П.П. Благодаря за отделеното време за прочитане ! :iplay:

Re: Въпрос към всички !!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 1:45 am
от beBoss
Освен irc има и скайп, потърси ли някой в скайп, за да види сървъра ? Ирка е от 3,4 дена, ти казваш две седмици, значи е трябвало да търсиш админи на dust2only по скайп !!! Ето тук ще ги намериш и тях : viewtopic.php?f=7&t=282" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Въпрос към всички !!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 1:49 am
от V.I.P.^Pro
Въпроса ми не е към теб ! ( Не искам да прозвучи заядливо ) Има хора в сървара който търсят админите по скайп и отново не получават отговор , както преди 2 вечер в Класика с един спиид хак , нямаше кой да го бане !

П.П. Не съм сигурен дали беше преди 2 или повече !

Re: Въпрос към всички !!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 1:51 am
от beBoss
Не мисля, че са търсени админите по скайп !!! Това е идеята ако от ирка не дойде търсите по скайп ! Ще оставя да видим, какво ще кажат колегите по въпроса за техния сървър, но все пак това със скайп е направно с цел ;)

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 2:08 am
от V.I.P.^Pro
То и mIRC е с цел , то и аз цял ден си играх я правя с дизайн за iplay.bg ама е на шанс :) Съжалявам изключотелно съм изнервен в момента и за това така се държа просто искам да играя , а не да съм на село :drunk:

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 9:18 am
от SatisFactioN
Тъкмо се канех да пускам подобна тема. Много си прав V.I.P^Pro. Супер изнервящо е . Преди не играех толкова в този сървър и реших малко там да пойграя. Много хора псуват, хакери не чак толкова, но псуват много. Писал съм /admin там за мирката дойдоха. Тия пак псуват. Стояха *SPEC* 10 колкото да са дошли и излязоха, а нищо не направиха. Само едно ще ви кажа, не съм аз този, който да ви казва какво да правите, но вземете пример от SHiFTY него най - често съм го виждал в сървърите и си върши добре рабората !

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 10:03 am
от Arsenal
Тцтцтцтц, изумявате ме понякога, честно! Преди ревахте за хакери, че едвам се търпяло и едва ли не постоянно имало хакери, а нямало админи. Сега, когато може да се каже, че няма много хакери, даже почти няма почнахте да ревете, че псуват. Еми извинявай ама то все недоволни оставате. От завист ли го правите, от какво? Айде мой човек съгласен ли си да те направим админ, обаче станеш ли такъв искам да няма нито едно оплакване и в сървъра да не се виждат никакви обиди. Ако станеш такъв знаеш ли как бързо ще обърнеш плочата и ще почнеш да защитаваш админите? Разберете го 24/7 админ не може да има, оплакванията са ви леко смешни, но не това, че се оплаквате, че псуват, а това, че го правите по смешен начин. Айде много здраве от мене.

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 10:36 am
от SatisFactioN
А да аз казах за SHiFTY, но за теб, Arsenal забравих ти също си супер свестен админ и често те виждам в сървъра ! :thumbs_up:

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 11:04 am
от Gooner
Като сте толкова много надъхани давайте пари... Да се направи админ заплата 3-ма админа на 8 часова смяна за всеки сървър.
Доста неблагодарни хора има на този свят. Сега ще кажеш: '' Поел си някаква отговорност , а пък не влизаш в сървъра ''
Ясно бях описал в кандидатурата му , че ще съм в сървърите не повече от 1-30 , 2 часа която норма с малки изключения си я изпълвам.

Re: Въпрос към Админите!

МнениеПубликувано:нед авг 22, 2010 11:27 am
от billabong
Лично мен НЕ си ме потърсил, а ако го беше направил, повярвай ми, до 2 минути щях да дойда в сървъра, както правя и обикновенно при наличието на такова оплакване ПО СКАЙП! Както казаха над мен, админи 24/7 НЕ може да има, но през деня би трябвало да е горе/долу така.. Следващият път пиши на мен. Ако съм отпочиващ, ще видя съобщението ти до 2/3 минути!