Официалният форум на iPlay.bg 

Ако имате проблеми или въпроси относно сайта или форума, пишете в този раздел.
 #140695  от bESNA
 чет авг 18, 2011 2:34 pm
Не намерих по - добър раздел. Не мога да го пусна в "Оплакване от администратори" в JailBreak, защото ще ми лепнат предупреждение за това, че пиша без доказателства. А реално всъщност има. Но ще изчакам човека, който ги притежава, да ги даде, ако поиска. Насила хубост не става. И все пак без доказателства оплакването ми може да е истина 90%, дори да е вероятност, дори при сурова обективна оценка. Администратори от JailBreak сървъра редовно си правят канал с парола, а в самата игра често се случва да са CT. Когато един от тях умре, те започват да си подсказват кой къде се намира, тъй като имат този плюс, да наблюдават всеки играч. Отново казвам, че нямам доказателства. Ако някой пожелае, веднага мога да посоча имена. Същите администратори имат и редица други провинения, за които вече е пуснато оплакване.
Моля нещо да се направи, защото вече не се търпи. Имат наглостта да отговарят. Просто да излязат и да кажат, сгрешихме в това и това, съжаляваме! Никой не е длъжен да ви търпи глупостите!
 #140697  от delirium
 чет авг 18, 2011 2:38 pm
Ти ако продължаваш със заплахите, получаваш перманентен бан от всички сървъри + форума. Нямаш никакво право да заплашваш когото и да било, че ще остане без права. Това, че си правят канал с парола, не е никакво доказателство.

Няма повече да ти търпя псувните, обидите, недоволствата. Аман.
 #140701  от bESNA
 чет авг 18, 2011 2:40 pm
admin написа:Ти ако продължаваш със заплахите, получаваш перманентен бан от всички сървъри + форума. Нямаш никакво право да заплашваш когото и да било, че ще остане без права. Това, че си правят канал с парола, не е никакво доказателство.

Няма повече да ти търпя псувните, обидите, недоволствата. Аман.
Окей, ще изчакам доказателствата. Проблеми нямаш.
 #140705  от PushiDriple
 чет авг 18, 2011 2:49 pm
В самото начало, когато се създате teamspeak сървъра, често си говорехме.В канала си подсказваха и издаваха други затворници.На hns нарочно не проверяваха места, на които се намираше някой от канала.По-късно просто спрях да влизам, когато се събираха и спрях да се занимавам.
 #140714  от agxa
 чет авг 18, 2011 3:19 pm
И аз съм ги чувал.
 #140720  от Gooner
 чет авг 18, 2011 3:41 pm
Тонка, мятай ги батка по ред. Не веднъж съм виждал подсказваници по другите сървъри, камоли в ''дечко'' сървърите. Напълно вярвам в team speak порнографията.
 #140721  от Niks
 чет авг 18, 2011 4:00 pm
Сървъра е масак и според мен всеки трябва да може да играе както си иска. Какво им пречи и на другите да влезнат в публичния ТС канал на JB и да си говорят/подсказват/се нареждат (ако искат :D)... Вярно, че влизането в канала с парола е малко cheatvane :D, но пък не играете 5-ци, за да не може ;).Това е мнението ми по въпроса !
 #140772  от dzak
 чет авг 18, 2011 6:55 pm
По твоята логика тъй като не играем петици, дай да си сваля един wallhack за да ги виждам през стените(което е почти равносилно на това да ми подсказват по teamspeak/ventrilo).Ако наистина има нещо такова, за което говорите, admin ще се погрижи.Вие си слагайте доказателствата, останалото е негова работа.Без излишни приказки.