Образец така и не видях да има, та давам направо.. От близо вече 1 седмица, даже е възможно и повече имам проблем със форума. Преди влизах без никакви проблеми, но сега когато реша да влезна ми изкарва ей това > ЦЪК < но, след като пусна VPN (Addon за Google Chrome), влизам във форума, но само с VPN? Портала си го отварям дори без VPN, но форума няма начин.. Помислих някой от модераторите да не ме е баннал, понеже тук имам още един акаунт обаче от доста отдавна не съм влизал в него и дори бях забравил, че имам вече съществуващ акаунт.. Ако може шефчето, delirium да се включи в темата, ще се радвам много!
EDIT; Мисля, че целия проблем стана, когато си пуснах едно приложение на Chrome, за да направя други варианти на един аватар(заявка), след като приключих и исках да постна мнението, точно тогава ми излезе тази "ГРЕШКА".. Мъдрихме го със @P$yCh0 ама така и не успяхме да го измъдриме..
EDIT; Мисля, че целия проблем стана, когато си пуснах едно приложение на Chrome, за да направя други варианти на един аватар(заявка), след като приключих и исках да постна мнението, точно тогава ми излезе тази "ГРЕШКА".. Мъдрихме го със @P$yCh0 ама така и не успяхме да го измъдриме..

https://www.youtube.com/watch?v=-EruNJUSZAE
Само в тишината има слово,
Само в мрака - светлина,
Само в смъртта-живот!
Sad but True..
Може да съм мъж под чехъл, но моята жена се усмихва, докато вашите плачат!

Само в мрака - светлина,
Само в смъртта-живот!
Sad but True..
Може да съм мъж под чехъл, но моята жена се усмихва, докато вашите плачат!