Официалният форум на iPlay.bg 

Пишете тук при проблеми свързани с играта.
 #432212  от lamer4e7o
 вт фев 05, 2019 2:45 pm
От няколко дни съм с Windows 7, няква седмичка ми сложиха нямам представа каква.. та проблемът ми е, като си пусна Steam-a и си цъкна на поленцето "Влез в играта" или нещо от сорта беше (за CS 1.6) става дума - компютъра ми забива, Steam-а се изключва, но като влезна в диспечера на задачите, там съществува, дори и съществува hl.exe, което ще рече, че вече съм в играта, ама не... и после трия всички процеси, но Steam.ехе не мога да го изтрия и се налага да рестартирам компютъра и евентуално чак тогава ме пуска в играта.. Много странен проблем, до преди дни бях със стария Windows XP и никакви подобни проблеми съм нямал със Steam-а и CS-а като цяло, сега обаче намирам трудности.. Да допълня, че ми качиха още малко РАМ-памет, така че едва ли е нещо от параметрите.. Някаква настройка на Steam или нещо, което може да води до тва забиване? Или евентуално няма ли начин директно да влезна в CS-а без да пускам Steam (примерно от самата иконка на CS)?

Ще Ви бъда много благодарен, ако помогнете. :drinks:
 #432220  от lamer4e7o
 вт фев 05, 2019 6:36 pm
Не, без грешка, но днес по-рано си преинсталирах Steam-а (задно с играта, ест) и за сега уж не ми прави подобен проблем, но да видим.. :girl_shy:
 #432224  от lamer4e7o
 вт фев 05, 2019 9:29 pm
Все още имам проблема, дори след преинсталация на Steam.

Влизам дори директно през иконката на играта, Steam се включва, но не ме пуска в самата игра, след известно чакане (1-2) минутки всичко приключва, иконката на Steam се маха от лентата долу, всичко изчезва, а като влезна в диспечера на задачите ми пише, че Steam е сред активните приложения, както и hl.exe... Всичките тези процеси ги спирам принудително, но Steam.exe не мога и тряба да си рестартирам умрелия компютър, за да влезна да поиграя...

Някакви предположения от какво може да е? Ще съм ви благодарен.. :)
 #432227  от カカロット
 вт фев 05, 2019 9:47 pm
Преинсталирай си компа с адекватен windows(10).
갓세븐 харесват това
 #432228  от lamer4e7o
 вт фев 05, 2019 10:28 pm
Хехе, много бих искал, но ми казаха, че с тия параметри ще ми пасне само 7-цата, а тва да не мога да подкарам един умрял CS 1.6 на седмица, дето до преди седмици не ми правеше никви проблеми на XP от на баба ми времето, е направо за смях.. Не знам защо така се получава, за тва търся помощ.

Не играя други игри (не че имам време за такива), а само 1.6, така че да сменям отново Windows, да си качвам параметрите и т.н. - е изключено като цяло. :)
 #432229  от 마지막 한번
 вт фев 05, 2019 11:00 pm
К'ви са ти спецификациите ? W10 ще тръгне и на Pentium 4 най-вероятно , не ми се занимава да пробвам с малко повечко рам и няква mid-range видео карта.
 #432231  от lamer4e7o
 ср фев 06, 2019 12:12 am
Нямам време точно в момента да показвам снимки на машинката си (боклука си), но щом ми казаха, че няма да тръгне или по-скоро може и да тръгне, но няма да "върви" като хората...

Едва ли проблемът е в Windows-ът...
 #432233  от カカロット
 ср фев 06, 2019 1:05 am
Да, проблема е в теб. След като толко много знаеш, що пусна тема? Аман вече от хора с такъв манталитет.
Нито даваш каквато и да е информация за компа си, коя седмица ползваш нито нищо и черешката на тортата е как просто знаеш от де е проблема ама и не знаеш. Като не искаш да даваш информация и си държиш на старата седмица, твоя воля.
 #432239  от lamer4e7o
 ср фев 06, 2019 2:09 pm
Приятелю, давай го по-спокойно, не е нужно да се напрягаш, предполагам. :)

Според теб къде е логиката на стария XP да ми вървеше CS-а през Стийм без проблем, а на седмицата да не? То дефакто играта си върви без проблем, но на няколко пъти просто не ме пуска в нея, Steam-а забива и накрая изчезва, а в процесите го има (и не може да се премахне после, докато не се рестартира компютърът.). 10-ка ти казах 3 пъти, че на моя компютър няма да тръгне, казаха ми го от сервиза, в който ходих и то хора, които не са взети от гората, предполагам. :)

Не знам за моя "манталитет", ама и аз казвам "аман" от такива като теб, дето нито помагат, нито нищо, само си пишат мнения във форума и все разбират от всичко. Не е нужно да си изливаш нервите тук във форума и то в моята тема. Разбрахме, че си фен на 10-ката и използваш нея. Натърти го безброй пъти. И ти казах, че няма да сменям Windows-а, да подсилвам отново курника си и т.н., само за един умрял CS, дето е от на баба ми времето. Ако няма някво логично решение на тоя проблем, ще си цъкам Non-Steam и готово. Не е нужно да влагаш толкова нерви в поста си.