С една дума - Отвратителен. Ужасни скинове на оръжия и хора...
Боли ма кура за тебе, тебе и тебе....
Официалният форум на iPlay.bg
Съгласен съм, стария ме кефеше повече.Gooner написа:С една дума - Отвратителен. Ужасни скинове на оръжия и хора...
И така с какво ще се различава от останалите цс-и? Нали затова е направен, за да се различава.DumplepuS написа:Незнам защо сложихте тези гадни скинове. Според мене те само пречат на добрата игра... ако цс-а е изчистен и максимално опростен с оригинални скинове ще е много по-добре
Защо трябва всичко да му е различно? Вместо да е направен за по-удобно използване и игра...FlashPower написа:И така с какво ще се различава от останалите цс-и? Нали затова е направен, за да се различава.DumplepuS написа:Незнам защо сложихте тези гадни скинове. Според мене те само пречат на добрата игра... ако цс-а е изчистен и максимално опростен с оригинални скинове ще е много по-добре
П.П Лично аз си играя с оригиналните скинове.
Когато вляза в Options(Настройки) cs-а ми забива и не мога да изляза нужен е рестарт!
Когато натисна CTRL и искам да клекна,защото започнах само JailBreak да играя не успявам да клекна и заради това надзирателите ме убиват заради простата причина,че ctrl-a е бъгнат!
Надявам се тези проблеми да бъдат отстранени най-скоро !И другият проблем е,че когато натисна пак ctrl и започна да пиша не ми пише на традиционният за CS език (Английски),но направо ми сменя езика на Български или на онзи който пишеш с английските копчета,но на Български !