Страница 1 от 1

[ОТХВЪРЛЕН]Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:ср сеп 26, 2018 9:32 pm
от justtobreathe
1) Възрастова граница 20
2) Ник в играта? justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? По някой път се случва да няма админ, и няма кой да се грижи за сървъра - няма кой да изпълнява задачите дадена от саймън(било то пакове, оръжия, кръв и тн.) И бих искал да вкарам ред и дисциплина!
4) От къде сте? София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Играя по 6-7 часа на ден (през почивните дни ще мога да отделям повече(събота и неделя), влизам отново пак от близо до 1 месец редовно
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? не но играя от доста време в Iplay.bg и знам много неща.

Re: Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:ср сеп 26, 2018 10:27 pm
от ShadoWMiaR
Против!
До преди седмица казваше не мога да командвам, не знам правилата и като те мятах се връщаше, сега кандидатура, няма как да стане.
Прочети пак няколко пъти правилата, почни да помагаш на играчите и админите и след време може би ще промениш мнението ми.
Отделно винаги се месиш в работата на админите и им казваш кога да мятат играчи, кога да махат, а това изобщо не е за теб.

+ Не смятам, че тези години които си писал са реални, самото ти държание не отговаря на тези години.

:ps: Днес като те чух този глас изобщо не е на двадесет годишен човек, възрастта ти е някъде между 12-15 години. Не знам защо лъжеш смяташ, че ако си по голям ще бъдеш одобрен ли не знам, но мога да ти кажа, че няма смисъл да лъжеш. Не възрастта определя това дали ще си одобрен, а това до колко добре се справяш с мода и как помагаш и как се държиш. Аз бях забравил и че преди съм те чувал да говориш и направо забравих да го вметна.

Re: Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:чет сеп 27, 2018 1:22 pm
от murtaugh.
Абсурд да си на толкова години, отделно не помагаш с нищо в игра, правилата не ги знаеш добре, не се справяш като полицай! Против.

Re: Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:пет сеп 28, 2018 8:02 pm
от Elektrika
Точно ти ли искаш да вкараш ред в затвора след като нарушаваш правилата постоянно да не говорим и че не ги знаеш сигурно 1241 пъти те гагвам за три дни отделно мяташ полицаи когато съм в сървара и след това се извиняваш че уж не си ме видял твърдо ПРОТИВ

Re: Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:ср окт 10, 2018 11:01 pm
от Jonathan Wick
Първо не си на годините на които казваш,второ много спамиш и не знаеш какво се случва като цяло и трето не се справяш като полицай

Re: Кандидатура за Адмим в JAILBREAK ULTIMATE [#FEELTHETHRILL]

МнениеПубликувано:пон окт 15, 2018 12:07 am
от P$yCh0
[ОТХВЪРЛЕН]