Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #440193  от ExoduSsS
 вт фев 23, 2021 4:09 pm
1) Възрастова граница -> 19 скоро 20
2) Ник в играта? ExoduSsS,Marso, ник за преди около 3,4 години Mecho
3) Защо искате да станете админ?- Често ми се налага да извикам админ от Дискорд ,защото ранните часове няма много админи и има доста нарушители ,за които докладвам в дискорд било то в General или лс на някой админ,ще помогна с каквото мога дори и на моменти да съм доста лош към някого :) просто да ми се даде шанс.
4) От къде сте?Пловдив
5) Колко често и от кога влизате в сървъра.Първи вход преди 7,8 години досега,попринцип мога всеки ден да отделя по 4,5часа
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)?Имал съм лична верига,командите ги знам ,имал съм сървъри от почти всеки един мод, както имам и лек опит със слагане на мод,правене на sv_downloadurl ,добавяне на плъгини и тем подобни.
7) Дискорд за връзка.Всички админи ми го имат.
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв)Kokorcho69
NightStalker харесват това
 #440231  от Валентин Шопов
 пет фев 26, 2021 10:11 am
Мисля,че само с първото име съм те виждал,но не съм останал с впечатление,че искаш да помагаш на играчите/админите.Против за сега.
ExoduSsS харесват това
 #440237  от BallOfPain
 пет фев 26, 2021 1:36 pm
Аз пък съм те засичал повече с ника Marso, но активността ти не е като за кандидат админ, постарай се повече в тази насока. Не пречиш в игра, справяш се като CT, но в момента със сигурност ти е рано за админ. Покажи във времето още качества и ще ти дам за.

:ps: Избери си един nickname и играй с него, ако имаш желания да се докажеш и да си админ.
ExoduSsS харесват това
 #440241  от Kongren
 пет фев 26, 2021 7:39 pm
Първоначално се зарадвах, като прочетох, че си викал админи през ранните часове, защото до колкото знам, наистина имаме нужда от админи, които да са активни през този период от деня, но след като ти видях активността, веднага тази радост отмина. Написал си, че можеш да отделяш по 4-5 часа на ден в сървъра, но Геймтракера показва, че за целия месец е имало само 6 дена, в които си бил онлайн за поне един час. Това обяснява и защо нямам изградено мнение за теб, понеже почти не съм те виждал.
- Гласувам с ПРОТИВ, защото независимо колко си кадърен, с тази активност не е уместно да заемаш такава длъжност.
 #440276  от P$yCh0
 вт мар 02, 2021 4:47 pm
Кандидатурата ти не убеди екипа на iPlay.bg и поради тази причина си отхвърлен!

Нова кандидатура можеш да подадеш най-рано след 20 дни! Желателно е преди това да си направил добро впечатление на админите в сървъра.

Желая ти приятни моменти в сървърите на iPlay.bg!

Поздрави,
P$yCh0