Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #440172  от -1.3.[1].2-
 пон фев 22, 2021 1:11 pm
1) Възрастова граница -> 18

2) Ник в играта? -> - Tawtz. (стар ник -> Limon40 *//)

3) Защо искате да станете админ? -> Бих искал да стана админ, за да помагам на играчите/админите, да следя за нарушители и ако има такива да бъдат наказвани, да се спазва добрия тон в сървъра и като цяло да бъда полезен с всичко с каквото мога.

4) От къде сте? -> Ямбол.

5) Колко често и от кога влизате в сървъра. -> Играя в iPlay може би от 2010/2011 мисля че. Като съм сменил доста никове и с доста прекъсвания, но като цяло от доста време играя във веригата и главно в Jailbreak-а. На скоро имах някакъв проблем със сървъра или може би беше от мен, но по едно време ми показваше, че сървъра има 0/30 играча и всеки път когато се опитвах да вляза ми излизаше някакъв error и ме дисконектваше и си бях помислил, че сървъра е спрян. Разгледах някакви постове във форума за да проверя дали наистина е така и не знам защо ме подведе някакъв пост от 2016 или нещо такова, което породи в мен още по-голямо съмнение, че сървъра е спрян, но преди месец някъде се опитах да вляза отново тъй като видях, че има хора в сървъра и успях и отново си играя редовно. От около месец отново влизам като отделям по 4-5-6 часа в сървъра.

6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? -> Като цяло имам опит в администрирането, знам командите, но не съм бил админ в някакви известни сървъри, по-скоро в сървъри на приятели, в които не е била голяма популацията, но съм убеден, че ще се справям и ако имам някакви пропуски - бързо ще ги фиксирам.

7) Дискорд за връзка. -> - Ifxz.#7329

8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) -> - Tawtz.

:ps: Приятен ден на всички! :wub:
NightStalker харесват това