Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #437691  от justtobreathe
 ср май 27, 2020 5:44 pm
1) Възрастова граница -> 14
2) Ник в играта? Justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? За да помагам с каквото мога
4) От къде сте? София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Вече влизам в сървъра от 2 години но съм спирал да играя за известно време сега играя доста често от към някъде 2/3 месеца
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? да имам опит в зм сървъри и 1 jailbreak
7) Скайп за връзка. bgcrmonkey
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) Justtobreathe
Rezachkata ;]], dyeek; харесват това
 #437693  от ShadoWMiaR
 ср май 27, 2020 6:07 pm
ShadoWMiaR написа: За предпочитане е ако не бъдеш одобрен на тази кандидатура да не избързваш да пускаш веднага след като ти изтече срока, защото ако го направиш аз пак ще ти дам против, покажи, че може да играеш известно време без кандидатура, не обръщай внимание на провокациите, за момента аз съм против.
Нямаше те някъде към две седмици, почна да влизаш пак наскоро и отново кандидатура, на миналата кандидатура ти писах, че ако избързаш пак ще имаш против от мен.
sH | WesTerN харесват това
 #437695  от Shlqpp
 ср май 27, 2020 6:55 pm
Получава ти се като надзирател, не участваш в кавги и доста намали спама (не знам дали защото те нямаше известно време), но това е недостатъчно. Все още не успяваш да се докажеш със компетенция към правилата и не мисля, че би се справил безпроблемно, ако избухне правен спор в игра. Покажи ни, че играеш за благото на сървъра и играчите в него, а не за флагчетата и привилегиите, които би могъл да получиш. Бъди търпелив, старай се да не си натрапчив и покажи, че си адекватен играч, на когото може да се има доверие. За момента съм против.
 #437697  от Валентин Шопов
 ср май 27, 2020 7:07 pm
Мисля,че ти казах нещо,но ти не ме послуша,няма как да ти дам нещо по различно от против,съжалявам.
sH | WesTerN харесват това
 #437808  от P$yCh0
 нед май 31, 2020 4:19 pm
Кандидатурата ти не убеди екипа на iPlay.bg и поради тази причина си отхвърлен!

Нова кандидатура можеш да подадеш най-рано след 20 дни! Желателно е преди това да си направил добро впечатление на админите в сървъра.

Желая ти приятни моменти в сървърите на iPlay.bg!

Поздрави,
P$yCh0