Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #437576  от Tommy Shelby_
 пет май 22, 2020 10:29 pm
1) Възрастова граница -> 17г.
2) Ник в играта? - Tommy Shelby_
3) Защо искате да станете админ? - Искам да стана админ, за да помогна с развитието и удобството на игра в сървъра, понеже има доста играчи, които не спазват правилата на игра, когато няма админ онлайн. Свидетел съм на много нарушения, на които за жалост нямам доказателства, както може да видите и искам да мога да поддържам реда в сървъра, когато съм в него.
4) От къде сте? - Стара Загора
5) Колко често и от кога влизате в сървъра? - На ден отделям средно по 3-5 часа, но има и случаи, в които отделям и по повече.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? - Бил съм смс админ в Danger, бил съм сервър админ в Zombie The Hero(може би не го знаете).
7) Скайп за връзка. - angel_dimitrov2003
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) - Tommy Shelby_
shaban05, sH | WesTerN, Rezachkata ;]] и 1 други харесват това