Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #437524  от shaban05
 ср май 20, 2020 11:07 pm
1) Възрастова граница -> вижте ТРЕТИЯТ пост в темата. Юли правя 15 години.
2) Ник в играта? аsd
3) Защо искате да станете админ? За да помагам с развитието на сървъра,да следя за нарушители, да наказвам играчи, които не спазват правилата на сървъра.
4) От къде сте? Гоце Делчев
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Играя от 2015 година,но имам много никове на ден играя по минимално 3 часа и мога да отделям всеки ден по толкова.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? Досега не съм бил админ.
7) Скайп за връзка. live:.cid.100b07b9960374ca
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) Нямам такъв.
sH | WesTerN, Тунджай Падиков, ????? и 1 други харесват това
 #437549  от Валентин Шопов
 пет май 22, 2020 1:20 am
Влизаш в излишни спорове,не си наясно с някои неща.Мисля,че ти трябва още малко време,не се отказвай продължавай така.Против на този етап.
Tommy Shelby_, shaban05 харесват това
 #437572  от ShadoWMiaR
 пет май 22, 2020 8:08 pm
Определено ти трябва още време понеже наскоро репортна човек за "SpeedHack", а на него всъщност му лагваше и имаше 2000 пинг, докладите ти основно са за Retry от тях имаш няколко невалидни. Мисля, че ти е рано за админ понеже и самото ти държание не отговаря на стандартите за един админ.
shaban05 харесват това