Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #436145  от justtobreathe
 чет апр 02, 2020 8:26 am
1) Възрастова граница -> 14
2) Ник в играта? Justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? За да помагам с каквото мога
4) От къде сте? София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Вече влизам в сървъра от 2 години но съм спирал да играя за известно време сега играя доста често от към някъде 2/3 месеца
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? да имам опит в зм сървъри и 1 jailbreak
7) Скайп за връзка. bgcrmonkey
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) bgcrmonkey
Tonio, kotenceto, Big Easy и 1 други харесват това
 #436146  от ShadoWMiaR
 чет апр 02, 2020 8:49 am
На крилатият дракон го написах пиша го и на теб.
На 13.03 бях с друг ник и ти беше СТ, а дракона Т и ти говореше по микрофона, в случая обсъждаше еди кой си админ колко бил активен дракона бил по-активен от тях да пуснел кандидатура, нито знаеш защо са неактивни дадените админи който коментира, нито пък е твоя работа това.
Отделно след това на онова колело на jail_4ever ме фк два пъти аз нищо не ти казах, но и в случая ти нищо не каза нито се извини нито фд.
Отделно понякога прекаляваш с спама в чата което е супер дразнещо.
Понякога реагираш твърде остро когато ви бунтят повечко.
Още време трябва да мине преди да получиш за от мен понеже имаш да коригираш неща и в самото си държание. За момента Против.
Валентин Шопов, dyeek;, kotenceto харесват това
 #436169  от 우승자
 чет апр 02, 2020 4:43 pm
Факт е, че когато ти си в сървъра винаги има настроение. С поведението си успяваш да изградиш цяла фен база, което е в твой плюс. Когато някой има въпрос ти си първият да отговори(дори и преди да е попитал). Опитваш се да даваш креативни игри и да забавляваш сървъра(рядко успешно), но все пак забелязвам желание. На моменти(почти винаги) реагираш първосигнално и отговаряш твърде остро на критика, което не ти помага, но все пак показваш характер. Доста се колебах как да гласувам, но стигнах до заключение, че ти имаш нужда от малко повече игра в сървъра( около 730 дена ). Стимулиращо против.
kotenceto, Go6kata, dyeek; харесват това
 #436170  от Валентин Шопов
 чет апр 02, 2020 4:58 pm
Значи виж ся...редовен си,докладваш ,помагаш на нас админите в игра ,обаче понякога те хваща лигата което ти е минус и това ти пречи на играта.Моят съвет е ,продължавай да си активен да помагаш да докладваш и да спреш лигавнята ,ако направиш това ще си помисля на следващата ти кандидатура (ако има такава )но за момента съм Против .
kotenceto, justtobreathe харесват това
 #436178  от Go6kata
 чет апр 02, 2020 7:36 pm
Мисля че екипът има място за теб, но не мисля, че ти си напълно готов за тази позиция. Голяма играчка си е да следиш всичко, а доколкото виждам през повечето време ти не проследяваш много нещата докато си Саймън. Вслушай се в това, което админите са написали по-горе и поиграй още малко. Сигурен съм че след време (както киоса написа, близо 24 месеца) ще си част от екипа. Стимулиращо против.
kotenceto, dyeek; харесват това
 #436222  от Big Easy
 пет апр 03, 2020 5:54 pm
Както казаха колегите горе. Ако се стегнеш ще ти дадат права, ако продължаваш така не. Давай адекватни игри, не досаждай на админите. Когато влезне някой админ му пишеш "здр Х, как си" -избягвай го. Точно така се "мазниш". Нямам нищо против теб. Вярвам, че някой ден ще станеш админ, но не мога да кажа кога. (Аи не отговарям за това). Влизай в сървъра, следи играта, не се заяждай и прочие. Не казвам, че се заяждаш. Трябва и аз да ти дам против, но ще ти дам едно незаслужено ЗА! за да те мотивирам. :girl_shy:
Tonio, dyeek;, dinero quiero харесват това
 #436265  от P$yCh0
 съб апр 04, 2020 7:51 pm
Кандидатурата ти не убеди екипа на iPlay.bg и поради тази причина си отхвърлен!

Нова кандидатура можеш да подадеш най-рано след 20 дни! Желателно е преди това да си направил добро впечатление на админите в сървъра.

Желая ти приятни моменти в сървърите на iPlay.bg!

Поздрави,
P$yCh0