Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434765  от justtobreathe
 чет фев 13, 2020 8:38 pm
1) Възрастова граница -> 14 години
2) Ник в играта? Justtobreathe
3) Защо искате да станете админ? Защото искам да помагам на играчите с каквото мога и да следя за нередности доста често се случва хора които незнаят как да играят да са полицай защото няма човек с права за мятане. И когато има нужда от админ доста често се случва да няма админ в сървъра а аз ще бъда много често в сървъра и ще помагам на полицайте с каквито молби имат към мен.
4) От къде сте? От град София
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. по 5/6 часа и играя в сървъра от 1 година
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? да имам в зомби сървъри съм бил админ няколко пъти и един път в jb сървър
7) Скайп за връзка. На лс
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) нямам
 #434810  от redemption
 нед фев 16, 2020 3:06 pm
Куцат ти някои от правилата, а и също така съм забелязал, че много обичаш да даваш игри в изолатора като сляпа баба, хвърляне на c4 и т.н. Моят съвет е да си разнообразиш игрите и да бъдеш една идея по креативен. Против.
ShadoWMiaR, RAWW THE LEGEND, justtobreathe и 1 други харесват това