Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #434180  от nikess1993
 вт ное 26, 2019 1:19 pm
1) 26
2) n1ke_^
3) Имам опит и то голям за тоя мод и мога да помогна с много неща.
4) Сандански.
5) Доста често! Играя в сървъра от самото му начало!
6) Имам! Alfa-Public(отговорник на JB),Администратор(slackServ),Админ(LanServ) - Старите кучета ги знаят тия вериги(вече не съществуващи).
7) Nikolai_Hidjev
8) nikee199

пс. Не си спомням паролата за стария акаунт от преди 6,7 години и за това пускам от този!
 #434182  от ShadoWMiaR
 вт ное 26, 2019 6:57 pm
Имаш добро държание, не си заядлив, не съм те виждал да обиждаш или да псуваш някого, играеш сериозно, което малко хора вече го правят всичкото това. Но активността ти е много слаба, покажи също, че имаш желание да помагаш, а не просто за правата. За момента ти давам стимулиращо против.
 #434201  от sK|Achkata ;]
 пет ное 29, 2019 7:26 pm
Активноста ти напоследък се е намалила, имаш добро държание, не се закачаш с играчите, но не мога да ти дам на този етап ЗА. ПРОТИВ