Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #433712  от neppyS04
 чет авг 01, 2019 3:56 pm
1) Възрастова граница - 14 години,след 3 дни съм на 15.
2) Ник в играта? neppyS06
3) Защо искате да станете админ? Защото виждам че имате само 1 активен админ в сървъра и искам това да се промени,имал съм няколко грешки при вас,но искам това да се поправи и да имаме игра като всички други!
4) От къде сте? Бургас.
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Всеки ден влизам в сървъра и отделям поне 1 час в сървъра,но съм играл и преди в сървъра!
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)?Имал съм собствена верига и сървър,и сега имам,но вашата верига ме дърпа повече!
7) Скайп за връзка.ЛС!
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) pcycloune
 #433762  от ShadoWMiaR
 пон авг 12, 2019 5:57 pm
Спрямо активността ти и държанието ти съм против.