Официалният форум на iPlay.bg 

Кандидатурите са отворени.
Правила на форума: Моля, преди да пуснете нова кандидатура, прочетете внимателно темата "Условия за пускане на кандидатура".

Кандидатури, които не отговарят на тези условия ще бъдат изтривани или отхвърляни без обяснения!

Моля следете тази тема! Кандидатури пуснати за сървъри, в които не се набират админи, ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не забравяйте, че писането по темите на кандидатите е абсолютно забранено и постове без доказателства ще бъдат наказвани! Това не важи за "Сървър администраторите" и по-висшите от тях.
Постове съдържащи само ->
за, не, против, няма да се приемат. Длъжни сте да се обосновете - Ако сте "За" - Защо? "Против" - Защо? Доказателства в подкрепа на мнението Ви (скрийн, демо и т.н.) не са задължителни, може да предоставите такива по ваше желание.
 #432643  от Влад.Костов
 чет фев 28, 2019 9:41 pm
1) Възрастова граница -> 13
2) Ник в играта? VladGamesBG
3) Защо искате да станете админ? Подпомагането на сървъра с нарушители и възвръщане на хората с повече видеа.
4) От къде сте? Монтана.
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. Често влизам, пропускам дни когато имам работа за вършене или нещо друго, но е рядко. В сървърът съм от 4 години.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? Не, нямам ще ми бъде напълно за първи път.
7) Скайп за връзка. vladimen3
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) - Fake_Vlad
Последна промяна от Влад.Костов на чет фев 28, 2019 10:18 pm, променено общо 3 пъти.
 #432656  от ShadoWMiaR
 пет мар 01, 2019 2:44 pm
Не мисля, че да направиш едно клипче как играеш и да го качиш в youtube и да играеш от седмица в сървъра те прави готов кандидат. Виждал съм те 3/4 пъти и нямам впечатления. Почни да бъдеш по-активен, да помагаш на играчите и админите, да докладваш и нещатата ще се наредят. В момента няма как да дам нещо по различно от против.
 #432659  от murtaugh.
 пет мар 01, 2019 5:02 pm
На мнението на колегите съм. прекалено рано ти е. Против.
 #432718  от Elektrika
 пон мар 04, 2019 9:59 pm
Твърди ПРОТИВ с едно две влизания на два три месеца няма как да стане да не говорим за лигавенето ти и за самото ти държание в сървара