Официалният форум на iPlay.bg 

Отхвърлените от нас кандидатури.
 #430607  от Imp0
 пет ное 30, 2018 3:48 pm
1) Възрастова граница - 17
2) Ник в играта? - FuRy Hd
3) Защо искате да станете админ? - Защото има много хора, които просто влизат, за да тролят. Влизат само, за да се молят за CT, и като отидът и няма админ да kill-ват без причина. Примерно, момчето Meri Klismas като влезне първата му работа е да поиска CT. Винаги като ме види в сървъра ми казва "fury fury vikni elektrika da me metne ct" . Сутрин цъкат 4,5 човека и има прекалено много псувни, караници. Лично аз влизам и цъкам сутрин и е хаос, да не говоря вечер. Също така идвам от доста известни сървъри. Не желая да рекламирам, заради това няма да кажа имената.
4) От къде сте? - София.
5) Колко често и от кога влизате в сървъра. - В сървърът играя от много време, обаче има проблем. Когато се смени мапа винаги минутите ми стават 0. Днес бях стриймвал вътре, и за съжаление от 6 часа стрийм, нито 1 минутка не ми се запази.
6) Имате ли опит в администрирането на сървър/и (ако да, в кои по-известни вериги/сървъри)? - Както казах, бил съм в доста. Ще кажа само 1 и това е CS-ULTRAGAMING при 3aek TreB0maH и т.н.
7) Скайп за връзка. - niki.niki663
8) Ник на стийм акаунта Ви (ако имате такъв) - [MTW]Impr3ssi0n
Тук имам още 1 акаунт, на който не му знам паролата (спрях да играя доста време поради проблеми с компа). Ако желаете ника - ЛС.
Също така никът който е в момента съм цъкал с него преди много много време - Imp0.
П.С - Преди да дадете против, пишете ми на лс, за да проверите старият ми ник у форума. :)
EDIT: След 13 часа опит и 6+4+4 часови стриймове натрупах пак представа за сървъра (както казах проблеми с компа и не играх), и само да кажа, че към тази кандидатура имам много още да добавям.
Няма да добавя защото вече е прочетена от доста от админите/играчите.
Последна промяна от Imp0 на съб дек 08, 2018 10:41 am, променено общо 5 пъти.
c5шt харесват това
 #430610  от murtaugh.
 пет ное 30, 2018 5:30 pm
Както виждам по статистики ( геймтракер ) , имаш около 1500 минути, което не отговаря на твоето "играете от много време". Отделно нямаш доклади, вчера си влезнал за пръв път от не знам колко време, не виждам с какво искаш да помогнеш на екипа. Против.
-RuthlesS- харесват това
 #430803  от JmeLche
 пон дек 17, 2018 1:31 am
Кандидатурата ти не убеди екипа на iPlay.bg и поради тази причина си отхвърлен!

Желая ти приятни моменти в сървърите на iPlay.bg!

Поздрави!