Официалният форум на iPlay.bg 

Всякакви уроци свързани с играта. При копиране на уроци от някой друг сайт, задължително е да добавите автор и източник, както и да спазите правилата за неговото разпространяване, в случай да има такива.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #349390  от OciXCrom™
 пон май 04, 2015 4:32 pm
«Моля, всеки, който има желание да сподели тази тема по други сайтове/форуми, да включи името на оригиналния автор (OciXCrom) и линк към оригиналната тема (iPlay.bg
Линк към плъгина: http://www.spigotmc.org/resources/weetr ... -8-x.6046/
В тази тема ще ви обясня как да използвате "trade" системата, която се използва в Minecraft сървъра на iPlay.bg. Плъгинът представлява олекотен и безопасен начин за размяна на предмети с останалите играчи. С неговата помощ, няма да има нужда да бъдете наблюдавани от член на екипа когато вършите размяна, нито пък някой ще може да ви измами.

Ако искате да направите размяна с някой играч, трябва да въведете следната команда в чата: /trade <името–на-играча>. След като я използвате, даденият играч ще получи уведомление, че искате да разменяте предмети. Същият трябва да напише /trade accept <вашето-име>, след което ще се отвори следното прозорче:

Изображение

В прозорчето ще се показват всички предмети, които ще бъдат използвани при размяната. За да добавите предмет към списъка за размяна, просто цъкнете върху него. На дясната страна ще се добавят вашите предмети, а на лявата ще можете да ги видите предметите, които са добавени от другия играч. След като приключите с добавянето на предмети, просто цъкнете на зеленото квадратче два пъти и изчакайте другият играч да направи същото. Ако искате да се откажете от размяната, цъкнете на червеното квадратче и предметите ви ще бъдат върнати.

Можете да използвате командата /trade ignore ако не искате да получавате покани за размяна.
https://www.youtube.com/watch?v=WIxx2OSzgO0
«Моля, всеки, който има желание да сподели тази тема по други сайтове/форуми, да включи името на оригиналния автор (OciXCrom) и линк към оригиналната тема (iPlay.bg