Официалният форум на iPlay.bg 

Всякакви проблеми и въпроси свързани с Minecraft.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #368563  от The:ProKiler
 съб окт 17, 2015 4:32 pm
Здравейте,питал съм се как се прави скин на майнкрафт,търсих в гугъл,ютюб и т.н.Но не намерих как и затова пиша тук,който може да ми направи да прави,но да не е за купената майнкрафт.Безплатната от замунда.Или поне който може да ми помогне да пише на скайп unsi1231 или на ЛС.Ако сте направили вече може да ми го пратите на ЛС или в скайп.Ако ми помогнете ще ви дам майнкрафт сървър 12 слота,на 2 часа се сменя ип-то доказателство за притежание-> http://prikachi.com/images.php?images/436/8410436e.png .
Сървъра има доста добри плъгини :).
:ps: Мах брой плъгини 10 !
Последна промяна от OciXCrom™ на съб окт 17, 2015 4:34 pm, променено общо 1 път. Причина: Преместена тема! За последен път ти правя забележка!
 #368568  от Fanatique™
 съб окт 17, 2015 4:48 pm
Това не е ли втората ти такава тема? Няма ли да разбереш, че ако нямаш premium account не можеш да имаш скин какъвто искаш?! Без премиум акаунт единственият начин е да си смениш ника на такъв, какъвто има скин който ти харесва, няма абсолютно никакъв друг начин. Сега в сървъра на iPlay е добавен плъгин, чрез който срещу 2.40лв ще можеш да си избереш скин от акаунта на друг играч ( тоест да изглеждаш като друг играч - http://www.mcskinsearch.com/browse ). Но отново няма да можеш да ползваш точно такъв скин какъвто ти искаш, освен ако някой друг играч с премиум акаунт има такъв какъвто искаш ( стига да си намериш сред над 1 милион такива ).
Отново повтарям, това което точно искаш е невъзможно.
 #368580  от The:ProKiler
 съб окт 17, 2015 6:04 pm
Fanatique™ написа:Това не е ли втората ти такава тема? Няма ли да разбереш, че ако нямаш premium account не можеш да имаш скин какъвто искаш?! Без премиум акаунт единственият начин е да си смениш ника на такъв, какъвто има скин който ти харесва, няма абсолютно никакъв друг начин. Сега в сървъра на iPlay е добавен плъгин, чрез който срещу 2.40лв ще можеш да си избереш скин от акаунта на друг играч ( тоест да изглеждаш като друг играч - http://www.mcskinsearch.com/browse ). Но отново няма да можеш да ползваш точно такъв скин какъвто ти искаш, освен ако някой друг играч с премиум акаунт има такъв какъвто искаш ( стига да си намериш сред над 1 милион такива ).
Отново повтарям, това което точно искаш е невъзможно.
Може да се направи скин без премиум играта..Но просто не го разбирам!!+ http://www.mcskinsearch.com/browse тва са готови скинове,които се използват .
 #368581  от Fanatique™
 съб окт 17, 2015 6:24 pm
:D Момче, осъзнай се. Не може нещо, заради което общо взето се купува игра на стойност над 20 евро, да се получи и да се използва без да си плащал. Така работи живота. За последен път ти повтарям - невъзможно е. Спри със твоите фантазии и глупости, повече с теб няма да се занимавам. Ако не разбираш от дума, не разбираш, проблема си е изцяло твой. Не знам как си на 13 години и същевременно си 11 клас, както каза днес, но ще ти дам съвет, като искаш всичко да става по твоя начин, започни да учиш и си го прави сам. Недей да чакаш наготово от останалите.
 #368582  от The:ProKiler
 съб окт 17, 2015 6:36 pm
Fanatique™ написа::D Момче, осъзнай се. Не може нещо, заради което общо взето се купува игра на стойност над 20 евро, да се получи и да се използва без да си плащал. Така работи живота. За последен път ти повтарям - невъзможно е. Спри със твоите фантазии и глупости, повече с теб няма да се занимавам. Ако не разбираш от дума, не разбираш, проблема си е изцяло твой. Не знам как си на 13 години и същевременно си 11 клас, както каза днес, но ще ти дам съвет, като искаш всичко да става по твоя начин, започни да учиш и си го прави сам. Недей да чакаш наготово от останалите.
И аз ще ти дам 1 съвет."Не носи работата вкъщи."
:ps: 11 клас а? Клавиатурата ми е на 7 години 15 минути пиша 1 текст,който съдържа 5 изречения+беше тъмно па лампата изгоря :) .
Май тази поговорка ще ти трябва. :) +Един приятел прави скинове,но не е в България за 2 години. Той ги прави апсолютно безплатно и за безплатната майнкрафт :) . + Търся заявка не съвети :) .
 #368591  от OciXCrom™
 съб окт 17, 2015 8:27 pm
Тогава кажи на приятеля си да ти направи скина. Точно и ясно ти обясниха, че това не е възможно на незакупен акаунт.