Официалният форум на iPlay.bg 

Раздел, създаден за всякакви проблеми и въпроси свързани със сървъра.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #368980  от SaSouSS
 пет окт 23, 2015 2:42 pm
Здравейте от седмица вече имам следният проблем. Когато пусна minecraft се показва началното лого но изчезва за секунда. Преди стоеше около 15-20 секунди. Пробвах да сваля други версии и пак същото
 #368988  от martin4o
 пет окт 23, 2015 4:22 pm
Деинсталния и пак я инсталираи и ще стане ;)
 #368989  от SaSouSS
 пет окт 23, 2015 4:25 pm
Не става... пробвах го ;)
 #369012  от Fanatique™
 пет окт 23, 2015 8:25 pm
Да, но единствения начин да се оправи това е точно с преинсталация. Пробва ли да преинсталираш И java? Какво имаш предвид под деинсталиране и инсталиране, изтри ли цялата .minecraft папка? Провери за проблеми на хард диска си?
 #369174  от SaSouSS
 пон окт 26, 2015 10:21 am
Изтрих папката свалих наново не стана. Пробвах с Unnistal пак не става... Ако вече никой няма отговор локвайте няма да играя и това е :)
 #369186  от Fanatique™
 пон окт 26, 2015 11:20 am
SaSouSS написа:Изтрих папката свалих наново не стана. Пробвах с Unnistal пак не става... Ако вече никой няма отговор локвайте няма да играя и това е :)
Въобще прочете ли цялото ми мнение?
Провери си диска, в който е била инсталирана играта. (десен бутон -> properties -> Tools -> Check now -> Слагаш тикчета и на двете и стартираш, след което рестартираш компютъра)
Ако има някакви проблеми или развалени файлове, това би трябвало да ги оправи. След това искам да преинсталираш играта ОТНОВО и тогава да провериш дали има проблем или не.
 #369202  от SaSouSS
 пон окт 26, 2015 1:18 pm
Всичко се оправи благодаря за помоща :) Слагайте катинар