Официалният форум на iPlay.bg 

Ако сте се досетили за нещо, което да бъде променено или добавено в сървъра, споделете вашата идея тук.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #365329  от ✪DmXxX
 чет сеп 10, 2015 3:26 pm
Не измислих по-подходящо заглавие, ако някой иска да го редактира.
- Значи по цял ден много рядко влиза модератор в сървъра. Псуването е страшно нещо. Не знам дали може да се добави автоматично mute някакво, но това не може да продължи, адски лошо впечатление прави, а не върви да снимам всяка обида. Да не говорим отделно, че някой играчи имат нужда от помощ и като потърсят админ такъв няма. Уж екипа е голям.
Преди като съм влизал по други сървъри и видя, че играчите спамят и псуват това ме е отблъсквало, трябва да се вземат мерки.
Не мисля, че има нужда от анкета тук.
 #365343  от The:ProKiler
 чет сеп 10, 2015 5:19 pm
Прав си,срещал съм хора които рекламират/спамят/обиждат/псуват,и според мен ще е добре да се добави автоматичен "mute" в сървъра.ЗА но за 4/5 минути ( Ho да могат да използват команди)
 #365353  от Fanatique™
 чет сеп 10, 2015 6:40 pm
Относно предложението, напълно съм съгласен, днес толкова ме изнервиха, че щях още малко да прибегна към доклади. Досега съм можел да кача поне 40 доклада, но както ти каза, не вари да се снима всяка обида, която всеки един от играчите ръси, викането на администратори на момента ми е бил начина, но няма как да стане като няма такива онлайн. В сървъра наистина е пълна анархия, никой не спазва правилата, всички се псуват дори на различни езици. Да не говорим и за всичките играчи, които имат нужда от помощ, а няма кой да им помогне освен администратор, какъвто няма. И постоянно има играчи, които питат кога ще има събития и т.н. От поне 4 дена насам са влизали 2-3 модератора/админа общо и то за кратко ( около час, час и нещо ).
Относно автоматичен mute - няма как да се направи достатъчно точен и добър такъв плъгин.

Като цяло искам да кажа, че работата по сървъра се занемари, почти по цял ден има над 15 играча в сървъра, днес видях нов играч, който си е закупил вип екстри, но админи няма. Спря се работа по Factions сървъра ( по - точно няма кой да работи по него.. ), както и по някои други проекти от Builder-ите и модераторите на сървъра. Простата причина, е че няма кой да ги осъществи. Няма събития, няма нищо. Сървъра все още има шанс да се развие още повече, но не и при тази анархия.

@OciXCrom - мнението ти, че засега има достатъчно хора в екипа е вярно, но щеше да има полза ако екипа имаше някаква активност в сървъра. След като се пусна сървъра наново, за половин месец имаше постоянно администратори и модератори онлайн ( нормално е при "ново начало" ), но след това, както обикновено, всички занемариха работата по сървъра.
 #365364  от OciXCrom™
 чет сеп 10, 2015 8:24 pm
Тъй като модератори все още не се набират, временно решение е да се дава достъп до командата /tempmute на редовните и поверителни играчи. Добавил съм тези права на DmX и Fanatique. Правата ще се добавят само и единствено по преценка на администратор.
 #365365  от laijen
 чет сеп 10, 2015 8:33 pm
И аз съм ЗА. Днес влизам в сървъра и реших да направя клипче на сървъра. Направих го. Обаче после като го изгледах имаше много обиди и реших да не го качвам поради причината хората да нямат лошо впечатление за сървъра, а в сървъра имаше към 35 човека и нито един админ, но това не беше само днес, а и вчера като снимах, пак се намери такъв. Гледайте началото на клипа когато казах "kajete hi na YT"
 #365371  от wiNtєD.
 чет сеп 10, 2015 8:49 pm
Този лично аз ще му спечеля почивка от сървъра, като знак за началото на по-светлото бъдеще.