Официалният форум на iPlay.bg 

В този раздел ще бъдат публикувани всички новости, които се правят по сървъра.

Модератори: iPlay.BG Minecraft, TheEVIL

 #362625  от wiNtєD.
 пет авг 14, 2015 11:37 am
Както повечето от вас сигурно са забелязали, сървърът беше изключен в последните около два месеца. Причината за това са множество проблеми, свързани с SSD-то, довели до невъзможност за пълноценна работа на машината. Общо взето, обясненото в тази тема - viewtopic.php?f=313&t=27575#p354104. Всичко вече би трябвало да е оправено и не би трябвало да има спирания на сървъра в бъдеще.

Относно конфигурацията - в момента е пуснат старият мод (или Survival), със стария свят. Всичко би трябвало да си е на мястото, включително и всички регистрации, така че паролата Ви, ще бъде същата от преди. Единствено резиденциите, направени до 1 седмица, преди спирането на споменатия сървър вероятно ще липсват. В този случай си ги направете отново. Ако резиденцията ви е направена по-рано от 1 седмица преди спирането, би трябвало да си е на мястото.

VIP потребителите ЩЕ бъдат компенсирани! За тази цел, трябва да пишете на Aspire - Skype: genesis9050.

Относно развитието на сървъра - в най-близко бъдеще ще бъде пуснат Factions сървър, а в малко по-далечна перспектива (разбирайте че не е направено още) и Minigames сървър. Респективно ще бъдат свързани с централен "hub", който в момента се строи. За Factions сървъра ще бъде пусната отделна тема, измислени са много интересни неща и няма как да се споменат всичките в тази тема. Minigames е планувано да включва всякакви неща, като се започне от най-срещаните и играни - Hunger Games и Sky Wars до много интересни разновидности, които иначе се виждат само в Premium сървъри.

IP адресът е същия - mc.iplay.bg

Сървърът е пуснат. Ако имате въпроси или проблеми - питайте в тази тема, за да не се създават множество други. Очакваме ви.
 #369562  от DreaMSeeK
 пон ное 02, 2015 8:42 am
Искам да попитам дали скоро ще добавяте плъгина за резиденция (Да не могат да чупят и да отварят честове и т.н.).
 #369570  от Fanatique™
 пон ное 02, 2015 11:53 am
DreaMSeeK написа:Искам да попитам дали скоро ще добавяте плъгина за резиденция (Да не могат да чупят и да отварят честове и т.н.).
Не, този плъгин няма да се добавя, поне на този етап. Плъгинът за защита ще е GriefPrevention, смятаме че играчите ще свикнат с него, а и е по - лесен и удобен за употреба.
P.S. Това е архивирана тема, сървърът най - вероятно ще се пусне по - късно днес, така че очаквайте новини.